Focuri de armă în Constanța! Un adolescent a scos pistolul după un incident în trafic

28 martie 2023 6:26   Național

Teama a cuprins cetățenii din Constanța, după ce au auzit din case focuri de armă. Odată ce poliția a ajuns, de urgență, la fața locului, s-a constatat că făptașul era un adolescent de 16 ani, care, în urma unei șicane în trafic cu un alt șofer, a considerat că răspunsul potrivit este să își folosească pistolul.

Incidentul a avut loc luni, 27 martie, după-amiaza, în jurul orei 16.20, oră la care mai mulţi constănțeni care au auzit focuri de armă au anunțat serviciul național de urgență, sunând șa 112. Conform informațiilor oferite de ziuaconstanta.ro, incidentul a avut loc pe strada Unirii, din Constanța, iar personajul principa” a fost un adolescent în vârstă de doar 16 ani care, în urma unui conflict cu un alt șofer, nu a mai reușit să se stăpânească și a scos arma.

Ancheta poliției este încă în curs de desfășurare, iar informațiile despre ce s-a întâmplat mai exact între cei doi șoferi nu se cunosc încă. Cert este că nici constănțenii din jur, nici poliția care a ajuns urgent la fața locului nu au înțeles de ce tânărul a recurs la acea metodă pentru a rezolva conflictul.

S-a folosit un pistol cu bile

Imediat ce au ajuns la fața locului, polițiștii din Constanța au găsit arma folosită de tânăr pentru a trage. Este vorba despre un pistol cu bile, pe care tânărul îl deținea legal.

În urma cercetărilor, precum și a audierilor, poliția a decis ca, în baza legilor în vigoare, adolescentului de doar 16 ani să îi fie întocmit un dosar penal, ca urmare a infracțiunilor tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare cu arma. Tânărul a primit deja două amenzi de la autorități, fiind sancționat cu sumele de 1.005 lei, respectiv 145 de lei, pentru „aventura” din trafic.

Mai multe