Hagi, nemulțumit de prețul cu care a fost cumpărat tricoul lui. „Sincer? În timpurile care sunt...”

25 mai 2024 11:33   Național
Ultima actualizare:

Gică Hagi, Dan Petrescu, Marius Lăcătuș, Ioan Ovidiu Sabău și Florin Răducioiu au venit astăzi în fața jurnaliștilor la o conferință de presă pentru toate detaliile despre marele eveniment din această seară. Generația de Aur va disputa meciul de retragere contra selecționatei mondiale, antrenată de către Jose Mourinho. Vineri seara a avut loc un dineu la care a participat toată spuma fotbaliștilor din anii '80-'90. Tot vineri seara, s-a organizat o licitație la care au fost vândute tricourile vedetelor din fotbal. Gică Hagi a râs, dar a spus și că se puteau da mai mulți bani pentru tricoul lui, având în vedere că aceștia vor merge la copiii defavorizați.

Cine a cumpărat tricoul lui Hagi

Gică Hagi (59 de ani), liderul Generației de Aur, a fost în centrul atenției și la dineul care a precedat marele meci de pe Arena Națională.

Vineri seara, la Radisson, a avut loc dineul oficial, acolo unde s-a adunat întreaga cremă a fotbalului românesc. Un punct de atracție al serii l-a reprezentat acțiunea caritabilă de vânzare a tricourilor fotbaliștilor care se vor afla pe terenul celui mai mare stadion din România.

La licitație, tricoul lui Gică Hagi s-a vândut cu o sumă frumoasă de 30.000 de euro. Cea care l-a achiziționat este Veronica Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii echipei Farul, antrenată de Hagi. „Regele” a glumit și a spus că se putea și mai mult.

Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu”, a răspus Hagi râzând la întrebarea dacă prețul dat pe tricoul lui este cel corect.

„Se putea și mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul.

Este o sumă care nu e nici mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, pentru că este clar că banii se duc la copii”, a spus Hagi, la conferința de presă organizată înaintea partidei, conform Digi Sport.

Dan Șucu a cumpărat trei tricouri

La gală a fost prezent și omul de afaceri Dan Șucu. El a plecat acasă cu trei tricouri, fiinf cel mai activ la licitația de vineri seară.

Finanțatorul echipei Rapid a achiziționat tricoul lui Jose Mourinho, cu 16.000 de euro, dar și pe cele ale lui Rivaldo și Hristo Stoichkov.

Hristo Stoichkov a cumpărat tricoul lui Gică Popescu pentru 10.000 de euro. Ar fi vrut să achiziționeze și tricoul lui Hagi.

Ce tricou a cumpărat Hagi

Hagi nu a lecat nici el cu mâna goală de la licitație. El a cumpărat tricoul lui Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro. Ulterior, la microfon, ”Regele” a spus că a făcut acest demers pentru a se revanșa pentru pasa de gol primită de la ”Mister” în victoria României cu Argentina, scor 3-2, de la World Cup ’94.

Vineri seara a avut loc prima etapă a licitațiie, urmând ca a doua să aibă loc vineri 31 mai 2024, exclusiv online, de la ora 12.00.

Mai multe