Hiene, nu bărbați! În Argeș un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani iar în Spania un român și-a omorât copiii

19 martie 2024 16:35   Național

Nu este săptămână în care să nu apară abuzuri asupra copiilor și chiar crime. Nici ultimele zile nu fac excepție , ieri fiind detonate două noi scandaluri. În Argeș a fost arestat un profesor de sport care a agresat sexual o fetiță de 12 ani iar în Spania un român și-a omorât copiii și apoi s-a sinucis.

Sunt părinți care nu își merită această calitate. Din păcate în această categorie intră și români, iar ultimul caz s-a petrecut în Spania, unde un bărbat de 35 de ani stabilit în această țară și-a ucis cele două fetițe și apoi s-a sinucis.  

Cum și-a ucis un român copiii în Spania 

Din primele cercetări, criminalul a otrăvit micuțele de 2 și 4 ani pentru a se răzbuna pe soția de 23 de ani care l-a părăsit de curând. Garda Civilă a fost alarmată duminică seara că s-a întâmplat ceva grav de fosta soție a românului.  

Un echipaj ajuns la casa din localitatea Las Alcubillas din provincia Almeria și a descoperit cadavrele celor două fetițe și a bărbatului român, potrivit publicației locale Diario de Almeira Ulterior, femeia le-a spus polițiștilor că fostul soț și cele două fetițe au ingerat o substanță toxică, ancheta fiind concentrată în această direcție.  

Ce spun polițiștii din Spania 

O concluzie finală va fi conturată abia după efectuarea necropsiei și textelor toxicologice. Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi soți se despărțiseră de curând, pentru că femeia, în vârstă de 23 de ani, n-a mai suportat violențele soțului ei conform granadadigital.es.

În 2022 fosta soție obținuse și un ordin de protecție împotriva bărbatului care a fost introdus în catalogul celor acuzați de violență domestică. Cei doi nu mai locuiau împreună, aveau custodie comună asupra fetițelor și femeia acceptase ca micuțele să-și petreacă sfârșitul de săptămână cu ele.

Profesor din Argeș, reținut după ce a pipăit o elevă de 13 ani

Este junglă în școlile românești. 2024 a început cu o avalanșă de agresiuni sexuale ale unor profesori asupra elevelor minore, iar vârsta scade din ce în ce. Ultimul caz a avut loc în Argeș, la un liceu de prestigiu: Colegiul I.C. Brătianu din Pitești.

Un profesor de sport a fost arestat preventiv ieri dimineață sub acuzația de agresiune sexuală. Conform curier.ro, cadrul didactic de 45 de ani din comuna Mărăcineni este suspectat că ar fi pipăit o elevă din clasele de gimnaziu din cadrul unității de învățământ. Șocant este că adevarul.ro a dezvăluit că victima are 12 ani, poliția anunțând doar că fetița nu a împlinit încă 14 ani.

Fapta s-a petrecut joi, 7 martie, într-una din pauze, profesorul atrăgând victima într-o zonă în care nu erau camere de luat vederi. Copila s-a speriat atât de rău încât a plecat de la ore și s-a plâns acasă părinților care au anunțat imediat poliția. Agenții au luat legătura cu directorii școlii și au aflat că profesorul a recunoscut fapta într-o discuție privată cu un coleg.

Un echipaj a fost trimis pe 18 martie la unitatea de învățământ pentru a lua profesorul la audieri dar cum acesta a motivat că este în oră, agenții nu au mai așteptat și l-au ridicat în prezența copiilor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a decis ieri arestarea profesorului pentru 30 de zile.

Mai multe