Marinar înjunghiat de un coleg de echipaj, pe o navă turcească, în Portul Constanța

7 februarie 2022 14:35   Național
Ultima actualizare:

Incident șocant, duminică noapte, în Portul Constanța! În urma unui conflict spontan între doi marinari, aflați la bordul unei nave turcești, unul dintre ei a scos un cuțit și și-a înjunghiat colegul. 

Clipele de groază au avut loc duminică noapte, pe o navă turcească ancorată de câteva zile în apele Mării Negre. Aceasta era situată aproape de intrarea în portul Constanța.

La bordul ambarcațiunii care aștepta să ancoreze în Portul Constanța a avut loc o ceartă între doi dintre marinara. Conflcitul a fost spontan și a pornit de la o partidă de cărți. Mai exact, la bordul navei se desfășura o partidă de pocker. 

Ceartă pornită în timpul unui joc de poker 

Scandalul dintre cei doi marinari a degenerat și unul dintre ei a fost înjunghiat. Se pare că unul dintre ei s-a simțit păcălit în timpul jocului de poker și a sărit la bătaie. Doar că nu a dat numai cu pumnul, ci și cu un cuțit.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului”, transmite IPJ Constanţa.

Marinarul rănit a fost preluat de salvatorii de la Agenția de salvare a vieții omenești pe mare și dus în port, unde a fost preluat de o ambulanță.

Medicii spun că cetățeanul turc are numeroase răni provocate de un obiect ascuțit, dar starea lui este stabilă. Acesta urmează sa fie supus unor investigații amănunțite pentru a vedea dacă i-au fost afectate organe vitale.

Între timp, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate la bordul navei și îmrejurările în care s-a petrecut agresiunea asupra bărbatului în vârstă de 33 de ani.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Mai multe