Aniversare tristă pentru Gică Hagi. Ce cadou i-au făcut fotbaliștii săi

De ziua lui, Gheorghe Hagi a avut o surpriză neplăcută din partea elevilor săi. Farul a fost învinsă acasă cu scorul de 1-0 de Chindia Târgoviște.

Gică Hagi a pierdut de ziua lui (FOTO: Sportpictures)
Gică Hagi a pierdut de ziua lui (FOTO: Sportpictures)

Partida de la Ovidiu a început prost pentru echipa ”Regelui”, golgheterul Betancour fiind eliminat în minutul 30. Din acel moment, la conducerea partidei au trecut oaspeții, care au ratat multe ocazii de a marca, unele dintre ele fiind anulate chiar de fostul lor portar, Aioanii, acum în poarta constănțenilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florea, în minutul 82.

La finalul partidei, sărbătoritul zilei era extrem de supărat: ”Nu se poate să rupi un meci aşa în minutul 30, prin eliminarea aia. Mai ales că din ce am vorbit nici nu a fost măcar. Mie mi se pare prea mult. Imposibil, s-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. Ce să mai vorbim. Echipa a alergat, a muncit. Probabil deranjăm că suntem acolo sus, că jucăm un fotbal bun. Mergem înainte, ce putem face? A fost greu să putem să ne exprimăm cum ne-am fi dorit. Am avut ocazii, bară, produceam fotbal. Arbitrul a rupt echilibrul şi asta e... Da, probabil deranjăm. Clubul deranjează, suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim acolo sus? E inadmisibil, mi se par lucrurile destul de complicate. A văzut arbitrul foarte bine, ştia foarte bine”, a declarat Hagi, care a împlinit sâmbătă, 5 februarie, 57 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net