O tânără italiancă, cucerită de România! Ce i-a plăcut cel mai mult la țara noastră

17 iulie 2024 14:55   Național

Într-o lume din ce în ce mai conectată prin rețelele sociale, România continuă să capteze atenția și inimile oamenilor din întreaga lume.

Cea mai recentă poveste care a stârnit interes este cea a Veronicăi, o tânără italiancă pasionată de călătorii și influencer pe Instagram, care a fost profund impresionată de frumusețea și diversitatea țării noastre.

Invitată de Organizația de Management al Destinației Mamaia, Veronica a mers de la de la țărmul mării până la cluburile de noapte, capturând fiecare momente magice din România,  și împărtășindu-l online.

„Am găsit o ţară unde ai o grămadă de lucruri de făcut, de vizitat şi mâncare bună,peisaje minuntate şi oameni cu adevărat minunaţi", a mărturisit Veronica, potrivit observatornews.ro

Reacția genială a unui vlogger britanic la mâncarea românescă

Un tânăr britanic s-a filmat la Cluj în timp ce a gustat pentru prima dată mai multe preparate tradiționale românești. Reacțiile sale au amuzat internauții, care l-au lăudat pentru felul în care a prezentat România și bucatele sale.

Clipul postat pe Facebook, intitulat „Încerc pentru prima dată mâncare românească la Cluj-Napoca, România”, a devenit viral. Aproape 500.000 de oameni l-au vizionat, peste 24.000 l-au distribuit și peste 800 au comentat.

„Bine, am ajuns să încerc sarmale, mici și ciorbă de burtă pentru prima dată. Să mergem!”, a spus britanicul entuziasmat, adăugând în română: „Poftă bună!”

Ajuns în restaurant, a explorat meniul. „Vișiniată! Înger îngerașul meu”, a exclamat el în română. „Noroc”, a spus apoi, tot în română, savurând un pahar de vișinată, după care a trecut la limonadă. „Ciorbă de burtă”, a citit el de pe meniu, tot în română.

„Acesta se numește Varză a la Cluj. Este delicios! Nu pot descrie gustul. Este foarte, foarte bună”, a spus el, având pe masă vișinată și țuică. Au urmat sarmalele, care au primit nota 10 din partea lui, la fel ca și alte specialități românești.

Mai multe