Poliția l-a dat în urmărire pe soțul senatoarei Șoșoacă. Bărbatul este acuzat de nevastă că a agresat-o

2 aprilie 2024 17:13   Național

„Războiul” din familia senatoarei Șoșoacă a degenerat. Parlamentarul Diana Şoşoacă (48 de ani) și-a acuzat marți soţul, pe Dumitru Silvestru (47 de ani), că a agresat-o emoţional şi fizic și a solicitat intervenția polițiștilor. Aceștia au încercat să dea de suspect și au emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţie pentru montarea brăţării electronice, fiind dat în urmărire de poliţişti.

Ce spun polițiștii despre scandalul din familia Șoșoacă 

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei într-un comunicat remis news.ro. 

Polițiștii l-au dat în urmărire pe soțul senatoarei Șoșoacă 

Potrivit comunicatului Poliției Capitalei, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a fost anunțul șocant al Poliției Capitalei.

De când a început scandalul dintre soții Șoșoacă 

Dumitru Silvestru este al treilea soț al senatoarei-avocat. Scandalul dintre cei doi soți a început în luna februarie a acestui an, când senatoarea Șoșoacă l-a suspendat pe soțul ei, Dumitru Silvestru din conducerea partidului SOS România. La scurt timp, soțul acesteia a reacționat și s-a plâns public că a aflat de această decizie „ilegală” din presă.

El a acuzat că proiectul partidului „”SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”. De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”. 

Mai multe