Polițistul care a ucis-o pe Raisa, scrisoare către familia fetiței. Ce le-a spus părinților

21 ianuarie 2022 16:17   Național
Ultima actualizare:

Polițistul care a ucis-o pe Raisa, fetița de doar 11 ani care a fost spulberată pe trecerea de pietoni, a trimis familiei micuței o scrisoare, prin intermediul căreia le cere iertare părinților pentru fapta sa.

Polițistul le-a trimis părinților fetei ucise o scrisoare, prin intermediul avocatului său, cerând iertare familiei îndoliate pentru fapta comisă. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a fost cel care a anunțat că agentul de poliție a trimis mesajul scris familiei, fâcând publice rândurile scrise, în același timp, cu acordul părinților fetei. În scrisoarea scrisă de mână, polițistul își cere iertare pentru fapta sa.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare părinților fetei

De asemenea, agentul a trimis o scrisoare și către familia fetiței pe care a accidentat-o și care se află internată în spital pentru îngrijiri medicale. Cealaltă familie nu a dorit însă să facă public mesajul polițistului.

Facem precizarea că există şi o scrisoare trimisă de către poliţistul Popescu Constantin pentru familia fetiţei accidentate (cea care este internată în spital, în afara oricărui pericol-n.red.), scrisoare pe care familia nu a dorit să o facă publică”, a precizat Biroul de Avocatură Cuculis şi Asociaţii. 

Scrisoarea trimisă de polițistul care a ucis-o pe Raisa

Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar...”, și-a început agentul de poliție mesajul. 

Acesta și-a cerut iertare și a explicat că ar da orice să poată da timpul înapoi și să nu comită cumplitul accident. De asemenea, agentul a spus că se roagă la Dumnezeu să dea putere familiei fetiței, pentru a putea trece peste aceste clipe grele.

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, a continuat acesta.

Totodată, polițistul roagă familia să nu îl perceapă precum un criminal. Acesta s-a oferit să ajute financiar și să suporte și o parte din costurile înmormântării.

„Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea transmisă familiei Raisei.

Raisa a fost ucisă pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada cu o altă colegă de-a sa, care a fost accidentată și se află internată în spital. Polițistul aflat la volan nu a oprit și a intrat din plin în cele două micuțe. Ulterior, cazul a stârnit și mai multă revoltă, după ce agentul a fost surprins verificând cu piciorul dacă Raisa mai trăia.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Mai multe