Primele rezultate, după necropsia celor doi copii din Bacău înecaţi de tatăl lor

10 mai 2022 9:59   Național

Au ajuns rezultatele necropsiei în cazul celor doi copii ce au fost aruncați de pe barajul Berești, chiar de către tatăl lor. 

Potrivit primelor informații furnizate de către autorități, cei doi copii erau în viață, în momentul în care au fost aruncați de pe barajul Berești. 

Trupul bărbatului este de negăsit

Autoritățile au găsit trupurilor copiilor plutind, dar cel al tatălui nu poate fi găsit. În urma manevrelor de resuscitare, cei doi minori nu au răspuns la ajutorul acordat de salvatori. 

Vezi și Val de sinucideri în Timişoara. Două tentative, în decurs de câteva ore

În acest moment, pompierii încearcă să găsească trupul bărbatului ce a recurs la acest gest necugetat. Totuși, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca tatăl să-și fi înecat intenționat copiii, iar apoi să fi fugit și să se fi ascuns în împrejurimi, chiar dacă un eveniment asemănător a avut loc la Timișoara

Încă o sinucidere alături de copii, în doar o săptămână

La începutul acestei săptămâni, Timișoara a rămas înmărmurită după ce o tânără mamă s-a sinucis alături de cei doi copii ai săi. La doar câteva zile distanță, se pare că un eveniment asemănător a avut loc în cealaltă parte a țării, la Bacău.

Citește și Tragedie la Bacău: copii aruncați în râu de tatăl lor. Mama micuţilor, în stare de şoc

În urma unei discuții aprinse dintre cei doi soți, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, și-a amenințat partenera că se va arunca în râu alături de cei doi copii ai lor - un băiat de 4 ani și o fetiță care abia împlinise 5 luni. 

„Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii, pentru Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe