Produsul Lidl care intră la super ofertă de luni, 5 august. Va fi bătaie pe el, rafturile se vor goli văzând cu ochii

3 august 2024 10:18   Național

Lidl are promoții uriașe începând de luni, 5 august 2024. Un produs adorat de români se va vinde la prețul de numai 2,39 lei. Va fi bătaie pe produs. Lidl a câștigat rapid popularitate datorită prețurilor accesibile, a diversității de produse și campaniilor frecvente de oferte și reduceri.

Pui vegetarian la preț redus 

Lidl bagă o ofertă luni, 5 august 2024. Un produs costă sub 5 lei și se va vinde ca pâinea caldă. Retailerul are prețuri pentru toate buzunarele, cât și pentru toate gusturile cumpărătorilor.

Cumpărătorii pot achiziționa pui vegetarian (hrănit cu legume și cereale). Pentru acest produs românii nu trebuie să cheltuiască o sumă impresionantă, ci doar 2,39 lei. Prețul este pentru o sută de grame.

Alte promoții la Lidl 

Românii pot găsi la rafturi și alte produse care au prețuri reduse. De exemplu, șunca din piept de pui se vinde cu 8,99 lei, fiind vorba despre un discount de 25%. Totodată, sushi cu cremă de brânză Philadelphia se poate cumpăra cu 16,99 lei. Un croasant cu cremă de patiserie se vinde cu 2.49 lei. 

Un alt exemplu de produs care se vinde la preț redus este salamul cu înveliș de piper negru, din gama "Camara noastră". Costă numai 4,49 lei. Precizăm că un element important în paleta de produse comercializate de Lidl este brandul „Cămara noastră” sub care se comercializează produse românești. Pe pagina de Facebook LIDL România se poate descoperi că din „Cămara noastră” nu lipsesc: aperitive (mușchiuleț de porc afumat, ciolan presat, parizer țărănesc cu piept de pui și salam cu înveliș de ceapă și usturoi), brânzeturi (caș afumat, brânza din lapte de capră, brânză Horezu din lapte de oaie, cașcaval împletit și afumat) sau conserve (varză și fasole cu cârnați, ciorbă de fasole și fasole cu cârnați).

 Lidl organizează frecvent săptămâni tematice

Lidl România este una dintre cele mai populare lanțuri de supermarketuri din țară, parte a grupului german Schwarz, care operează mii de magazine în întreaga lume. Lidl este cunoscut pentru ofertele sale atractive și campaniile de reduceri, care variază de la săptămână la săptămână.

Lidl publică săptămânal broșuri cu oferte și reduceri la o gamă variată de produse, inclusiv alimente, băuturi, articole de uz casnic, electronice și haine. Aceste broșuri sunt disponibile atât în format fizic în magazine, cât și online pe site-ul oficial Lidl România. De asemenea, Lidl organizează frecvent săptămâni tematice, cum ar fi Săptămâna Italiană, Săptămâna Asiatică sau Săptămâna Americană, în care oferă produse specifice acestor bucătării la prețuri promoționale.

Cu prețuri sub 5 lei și o selecție variată de produse, Lidl continuă să atragă clienți prin oferte imbatabile. Asigură-te că vizitezi magazinele Lidl cât mai curând pentru a profita de aceste promoții incredibile, valabile doar pentru o perioadă limitată.

Mai multe