Un bătrân din Lugoj s-a spânzurat din cauza facturii la lumină

15 februarie 2022 10:08   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din Lugoj și-a pus capăt zilelor, disperat din cauza facturilor foarte mari pe care le avea de plătit la lumină. Apropiații săi au declarat polițiștilor care anchetează acum cazul că omul primise o factură foarte mare, pe care nu avea cum s-o achite. El s-a și plâns de acest lucru cu puțin timp înainte de a se spânzura în propria-i locuință. 

Bărbatul avea 67 de ani și locuia în oraș, într-un apartament închiriat. După o viață întreagă, timp în care a lucrat la fabrica Textila, omul se pensionase, dar banii erau puțini, iar el o ducea foarte greu. 

Bărbatul Trăia cu 300 de lei pe lună

Din ce primea de la stat, după zeci de ani de muncă, trebuia să plătească lunar chiria, întreținerea, factura la lumină, să pună bani deoparte pentru mâncare, dar și medicamente. Omul era foarte strâmtorat cu banii și nu mai știa ce să facă. Trăia de pe-o zi pe alta și din cauza unor datorii mai vechi pentru care i se pusese poprire pe cont. Nu-i mai rămăseseră decât 300 de lei pe lună, bani să se întrețină, scrie presa locală

Când furnizorul de energie i-a trimis factura la curentul electric, bărbatul a cedat. El s-a plâns cunoscuților că, dacă achită factura, nu-i mai rămâne nici un ban. Disperarea sa a ajuns la cote inimaginabile din moment ce a decis să-și pună capăt zilelor dintr-un astfel de motiv absurd pentru cei mai mulți dintre noi. Nimeni nu a crezut că situația sa este chiar atât de gravă, motiv pentru care nimeni nu a bănuit la ce gest urma să recurgă bărbatul.

Cadavrul, găsit de proprietarul locuinței

Bătrânul și-a pus sfoara de gât și s-a spânzurat. Cadavrul a fost descoperit chiar de către proprietarul locuinței pe care o închiriase. Acesta din urmă s-a îngrijorat în momentul în care și-a sunat chiriașul de mai multe ori, a încercat să dea de el, dar acesta era de negăsit. Omul a intrat în locuința bătrânului și a fost martorul unei imagini pe care nu o va uita niciodată. După ce și-a mai revenit din șoc, a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor. 

La fața locului au sosit medicii de pe ambulanță și mai multe echipaje de poliție. Din nefericire, pentru chiriaș nu s-a mai putut face nimic. Medicii au fost nevoiți să-i constate doar decesul. 

La fața locului, anchetatorii nu au găsit nici un bilet în care bătrânul șă-și fi explicat gestul disperat. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe