Șapte linii de transport din Bucureşti sunt deviate sâmbătă pentru evenimentul „Onor Armatei Române”

26 octombrie 2024 5:19   Național
Ultima actualizare:

Sâmbătă, traseul mai multor linii de transport în comun va fi modoficat în Capitală timp de opt ore. Evenimentul „Onor Armatei Române” deviază şapte linii de transport din Bucureşti, sâmbătă, între orele 11:00-21:00, au informat reprezentanții Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Trafic restricționat în București

Traficul rutier este restricţionat, sâmbătă, pe o porţiune din Calea Victoriei, precum şi pe segmentele de drum care acced către aceasta, unde se desfăşoară evenimentul "Onor Armatei Române". Reprezentanţi ai instituţiilor militare de învăţământ din Forţele Navale şi ai Centrului de Scafandri vor participa cu standuri de reprezentare şi cu o expoziţie de tehnică specifică în curtea Palatului Regal, evenimentul fiind organizat de Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia O.N.O.R. - Oameni, Naţiune, Onoare, Respect.

Potrivit unei informări a Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, între orele 9,00 - 21,00, pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum cuprins între bulevardele Dacia şi Regina Elisabeta, cu asigurarea traversului auto la intersecţia cu strada Ion Câmpineanu, precum şi a sensului de deplasare dinspre strada Episcopiei către strada Ştirbei Vodă.

De asemenea, se va restricţiona traficul rutier pe sensul de mers dinspre strada Luterană către Calea Victoriei. Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Șapte linii de transport deviate

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare şi se traverseze strada doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat.

Totodată, vor fi deviate şapte linii de transport, sâmbătă, între orele 11,00-21,00, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI). Astfel, liniile 122, 137, 168, 205, 226, 311 şi 368 vor funcţiona pe trasee modificate în ziua de sâmbătă, între orele menţionate, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Calea Victoriei. 

Mai multe