Șarpe de peste un metru lungime, găsit într-o locuință din Constanța. Cum a ajuns animalul în apartament

27 noiembrie 2023 20:33   Național

Momente de panică într-un apartament din Constanța. O persoană a cerut ajutor la 112,  după ce a găsit un șarpe de un metru lungime în propria locuință. Animalul a fost eliberat de jandarmi în natură. 

Șarpe capturat într-un apartament

Jandarmii au intervenit pentru capturarea unui șarpe dintr-un apartament, de pe strada Suceava, din Constanța. „Astăzi, în jurul orei 13.30, ne-a fost cerut ajutorul la numărul de urgențe 112, deoarece într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava din municipiul Constanța a fost observat un șarpe de peste un metru lungime.

Echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-a deplasat la locația respectivă și jandarmii au reușit să descopere și să captureze șarpele. Acesta a fost eliberat apoi  în mediul său natural. Probabil este unul dintre puținele cazuri în care animalul nu a fost total mulțumit de eliberarea în natură, preferând în mod sigur căldura din apartament”, au spus cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

S-a trezit în cadă cu un șarpe

Clipe de groază pentru o tânără de 18 ani din Bistrița, care în timp ce făcea baie a descoperit în cadă un șarpe. Reptila a apărut de după gelul de duș, iar urletele fetei au alertat tot blocul. Un vecin a aruncat o pătură peste șarpe și a sunat la pompieri. Reptila este a unui tânăr student care locuiește în același bloc și care mai evadase și în trecut. 

Șarpele care a apărut în baia tinerei de 18 ani măsura aproximativ o jumătate de metru. E lesne de imaginat ce groază a cuprins-o pe fată, mai ales că în acele momente era singură acasă.

Șarpe ascuns în spatele frigiderului

Nu a fost singurul incident de acest fel. În vara acestui an, un șarpe viu a fost descoperit într-o locuință din Corjova, orașul Dubăsari. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că un șarpe viu se târa prin casa unui bărbat de 73 de ani, locuitor din Corjova. Acesta s-a ascuns în spatele frigiderului și a început să sâsâie.

Mai multe