Şi-a transformat duba într-o locuinţă de lux! A investit o mică avere în acest proiect inedit şi i-a luat nouă luni pentru a-l finaliza

21 iulie 2024 13:59   Național
Ultima actualizare:

O tânără din San Diego, SUA, şi-a transformat duba într-un adevărat paradis pe 4 roţi. Abbe Minor (24 de ani) a investit 140.000 de dolari în acest proiect inedit şi i-a luat nouă luni pentru a-l finaliza. Acum are planuri mari pentru această locuinţă.

În anul 2023, Abbe Minor a cumpărat un Mercedes-Benz Sprinter galben, iar ulterior a modernizat autoutilitara, transformând-o într-o locuinţă de lux. Pentru a crea un spaţiu somptuos, tânăra a folosit materiale scumpe, iar acum, vechea dubă a devenit o adevărată casă pe 4 roţi. Aceasta a investit nici mai mult, nici mai puţin de 140.000 de dolari, iar acum intenţionează să-şi vândă „locuinţa” contra unui preţ pe măsură. „Am vrut să învăţ ceva nou şi să creez ceva care să mă provoace. La bază este arta”, a spus Abbe Minor, potrivit Bussines Insider.

Acum vrea să o vândă

Tânăra din San Diego a dezvoltat această pasiune, după ce, la facultate, împreună cu iubitul ei au transformat o dubă într-un spaţiu locuibil cu care au călătorit prin America. Aceasta a considerat că astfel de investiţii sunt o adevărată afacere, mai ales că oamenii nu se uită la bani atunci când vine vorba de vehiculele de agrement de lux.

Preţurile rulotelor erau de 250.000 $ în urmă cu câţiva ani, însă acum se apropie de 1 milion de dolari. Astfel, după ce a terminat facultatea, Abbe Minor s-a întreţinut din renovarea dubelor şi e mândră că a câştigat destul de mult încât să îşi asigure traiul. „Asta m-a făcut să văd o oportunitate”, a mai spus ea, potrivit sursei citate. 

Tânăra a cheltuit 66.000 $ pe acest Mercedes Sprinter, iar ulterior i-a înlocuit roţile, anvelopele şi suspensia, adăugându-i şi un portbagaj cu o scară. Pentru interior, americanca a folosit design-uri produse de Inteligenţa Artificială, dar a colaborat şi cu branduri mari pentru a intra în posesia unor lucruri gratuite. Acum, Abbe Minor intenţionează să vândă casa pe 4 roţi la preţul de 234.000 $.

Mai multe