Afacerea inedită care a adus succesul unei familii din Sibiu! Totul a început cu numai două plante

Un fruct banal s-a dovedit a fi cheia succesului pentru o familie din Sibiu! Afacerea lor cu acest fruct banal a devenit rapid înfloritare, iar, mai mult decât atât, ei operează într-un mod cu totul inedit!

Familia din Sibiu a dat lovitura vânzând afine / foto: Shutterstock
Familia din Sibiu a dat lovitura vânzând afine / foto: Shutterstock

Un fruct banal s-a devenit a fi ingredientul crucial în rețeta pentru succes, pentru o familie din Sibiu. Mai precis, aceștia au hotărât să planteze afine chiar la marginea orașului! Iar acest fruct de sezon extrem de popular în țara noastră a adus o mulțime de clienți familiei. Fructele ajung direct la casele oamenilor, însă există și unii dintre aceștia care doresc să le culeagă personal!

„Am început să citim foarte mult despre ele, am fost la o pepinieră cu care am şi colaborat ulterior, ne-au trimis puieţii, materialul săditor şi ne-au acordat şi suportul tehnic”, a povestit Doina Vasiu, potrivit observatornews.ro. Afacerea familiei Vasiu a început cu doar două plante, iar acum aceștia cultivă o suprafață de 5.000 de metri pătrați!

Afacerea inedită care a adus succesul unei familii din Sibiu

Mai mult decât atât, afinile vândute de faimilia Vasiu nu sunt numai foarte delicioase, ci și complet naturale! Fructele nu sunt stropite cu diferite substanțe chimicale, ci cu o substanță bio obținută din urzici. Iar pariul făcut de familia Vasiu pe această metodă naturală a dat roade, afinile fiind gustoase și frumoase.

„Afina de cultură este mare, are o textură foarte frumoasă în funcţie de soiul pe care il culegi. Este foarte benefică pentru cei care au diabet. Avem clienţi care revin anual”, a mai spus Doina Vasiu. Iar afacerea familiei din Sibiu nu se distinge doar prin accentul pus pe obținerea unor fructe naturale și sănătoase, ci și prin modul în care clienții pot face rost de fructe!

Mai precis, cei care doresc să cumpere fructe de aici au oportunitatea de a merge în plantație pentru a-și culege singuri afinele. Astfel, cei care își culeg singuri afinele pot plăti doar 25 de lei pentru un kilogram. În același timp, cei care doresc ca afinele să le fie culese sunt nevoiți să plătească suma de 30 de lei, pentru un kilogram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net