Suma colosală pe care a dat-o un turist pe 3 castraveți murați, într-o autoservire din Mamaia. „Zici că mi-a dat tot borcanul!”

În această perioadă ne aflăm în mijlocul sezonului de vacanțe, iar o mulțime de români au ales să își petreacă zilele libere pe litoralul românesc, alături de rude și prieteni. Cu toate acestea, ce ar fi trebuit să fie o perioadă plină de relaxare se transformă rapid în una dezamăgitoare, atunci când văd cât de scumpe sunt prețurile de pe litoral.

Suma uriașă plătită la o autoservire din Mamaia
Suma uriașă plătită la o autoservire din Mamaia

O mulțime de români au ales să își petreacă vacanța din acest an în țară, pe litoral. Cu toate acestea, din păcate, ce ar fi trebuit să fie câteva zile liniștite alături de prieteni și familie se transformă rapid, pentru mulți turiști, într-o experiență mult mai neplăcută. Iar motivul este o problemă pe care am întâlnit-o și vara trecută: prețurile de pe litoral au crescut enorm.

De acest lucru s-a convins și un bărbat care a mers în vacanță la stațiunea Mamaia, favorita celor mai mulți turiști care ajung pe litoral. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre prețurile la mâncare și băutură, situația nu este deloc una pozitivă pentru turiști, care sunt nevoiți să scoată din buzunar sume uriașe doar pentru câteva feluri de mâncare obișnuite.

Suma uriașă plătită de un turist la Mamaia

Doru Zorilă, care a mers în vacanță la Mamaia, a fost nevoit să plătească suma de 36,75 de lei pentru numai 3 castraveți murați, într-o autoservire din Mamaia. Bărbatului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut suma scrisă pe bonul fiscal. „Zici că mi-a dat tot borcanul”, a scris Doru Zorilă, complet șocat de preț.

Iar, din păcate, castraveții murați nu au fost singurul produs pentru care turistul român a fost nevoit să plătească o astfel de sumă incredibilă! Pentru mai puțin de 300 de grame de cașcaval pane, bărbatului i s-a cerut să scoată din buzunar 42 de lei! Iar undeva în jur de 250 de grame de hamsii au costat 35 de lei!Cartofii aveau un preț de 70 de lei pe kilogram, un preț de-a dreptul uriaș pentru turiștii care ajung pe litoral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net