Ce spune o studentă din Cuba despre viața în România? „E ceva ce am văzut pentru prima dată”

O studentă din Cuba stabilită în țara noastră a devenit populară pe TikTok după ce a povestit despre experiența pe care o are în România. Rocio Martinez a spus că prima dată oară când a văzut zăpadă a fost atunci când a venit în țara noastră!

Rocio Martinez a vorbit despre experiența ei în România / captură: YouTube
Rocio Martinez a vorbit despre experiența ei în România / captură: YouTube

Studenta cubaneză a vorbit despre experiența pe care a avut-o atunci când a venit în România, iar chiar primul șoc de care a avut parte a fost atunci când a ieșit din aeroport! Rocio Martinez a observat imediat că afară este frig, fiind vorba despre luna noiembrie, însă acest lucru a surprins-o. Până la acel moment, pentru tânăra studentă din Cuba, luna noiembrie era una caldă! Iar tot în România a văzut și zăpadă, pentru prima oară.

„A fost ceva frumos, pentru că e ceva ce am văzut pentru prima dată. Dar am crezut că va fi mai frumos atunci. Când am văzut că a început să se topească, am zis că nu îmi place zăpada, nu este pentru mine”, a povestit studenta din Cuba, potrivit informațiilor de la stiridiaspora.ro. Cu toate acestea, tânăra a mărturist că i-a plăcut experiența de la munte, unde era mult mai multă zăpadă decât în oraș.

„E ceva ce am văzut pentru prima dată”

Cu toate acestea, tinerei din Cuba i-a fost greu să se obișnuiască cu frigul. Rocio Martinez a mărturisit că iarna este nevoită să se îmbrace cu mai multe perechi de pantaloni, pentru a nu fi copleșită de frig. Ea a spus că are nevoie de mai multe straturi de haine, pentru a nu resimți frigul.

„Eu în fiecare iarnă mă îmbrac cu nu știu câte perechi de pantaloni și este foarte greu. Eu văd lumea cu câte o pereche de pantaloni și nu înțeleg. „Dar cum? Poți să stai cu o pereche de pantaloni? Eu nu pot.” Trebuie să stau cu multe straturi de haine ca să nu simt frigul. M-a așteptat fratele meu cu o haină mai groasă”, a povestit Rocio Martinez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net