Sinucidere la Timișoara! O mamă s-a aruncat în gol cu cei doi copii ai săi!

3 mai 2022 11:11   Național
Ultima actualizare:

Marți dimineață, un eveniment tragic a luat pe nepregătite Timișoara, fiind vorba de cazul sinuciderii unei femei în vârstă de 33 de ani, care s-a aruncat de pe un bloc din oraș, alături de doi copii, un băiat, în vârstă de trei ani, și o fetiță, de șase ani. 

Evenimentul a avut loc pe bulevardul Dâmbovița, vizavi de depoul de tramvaie, atunci când femeia a decis, în timp ce se ducea cu copiii spre grădiniță, să se urce pe acoperișul unui bloc din zonă și să-și pună capăt zilelor. 

Vestea l-a luat pe nepregătite și pe tatăl copiilor, în vârstă de 36 de ani, care se afla în Austria, un era plecat la muncă. Acesta urma să revină în țară pentru a se recăsători cu femeia de care a divorțat cu mulți ani în urmă. 

Femeia și-a pus căpat zilelor alături de cei doi copii ai săi

Potrivit publicației locale, citată de către Adevărul.ro, femeia a încercat să-și refacă viață cu un alt bărbat, dar și-a dat seama că încă îl iubește pe cel cu care avea copiii. Aceștia au depus actele la Primăria Timișoara în data de 19 aprilie, iar în doar câteva săptămâni, cei doi trebuiau să revină în fața ofițerului de stare civilă. 

Vezi și Incendiu la Spitalul de Urgență Timișoara!

Bărbatul se află în drum spre Timișoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei membri ai familiei. 

La sosirea forţelor de intervenţie, mama şi băieţelul de aproximativ trei ani erau decedaţi. Medicii au încercat să o resusciteze pe fetiţă, dar nu au reușit să-i salveze viața.  

Fetița a supraviețuit, inițial, impactului

Potrivit ISU Banat, la fața locului au fost găsite trei victime, la baza unui bloc de zece etaje, dar nu se cunoaște înălțimea de la care femeia a decis să-și pună capăt zilelor. Băiatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar fata prezenta semne vitale, la momentul în care medicii au ajuns la fața locului.  

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei victime căzute de la înălţime, bloc cu zece etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut. Un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi un copil (băiat, aproximativ trei ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi un copil (fată, aproximativ şase ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis, inițial, cei de la ISU Banat.

În urma evenimentului petrecut pe bulevardul Dâmbovița, din Timișoara, IPJ Timiș a deschis o anchetă și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a se identifica condițiile exacte în care evenimentul a avut loc. 

Citește și Motivul pentru care a luat foc un tramvai de ultimă generație din Timișoara. Compania din Turcia aduce clarificări

„La ora 09.46, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara, au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii. Din nefericire, cele trei persoane au decedat. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe