Șocant! Bătrână omorâtă pe stradă în Mediaș, pentru lănțișoarele de aur de la gât

13 aprilie 2022 10:52   Național

O pensionară de 74 de ani a fost omorâtă în miezul zilei, în stadă, în timp ce ducea gunoiul la tomberon! Oribila crimă a avut loc în Mediaș, județul Sibiu, iar mobilul este de-a dreptul halucinant. 

Ucigașul i-a tăiat gâtul femeii doar pentru a-i lua lănțișoarele de la gât, spun martorii tragediei. Aceștia povestesc cum femeia ieșise să arunce gunoiul, când a fost atacată. Nenorocirea s-a petrecut în spatele blocului unde locuia victima. Ea se întorcea din zona tomberoanelor, când a fost atacată de un individ.

Tâlharul a înjunghiat-o în gât, aceasta a căzut la pământ, moment în care i-a smuls lănțișoarele din aur de la gât și a fugit. 

Vecinii au sunat imediat la 112 și au anunțat nenorocirea. Echipajele medicale sosite la fața locului au resuscitat-o pe femeia, însă fără rezultat, fiind nevoite să declare decesul. 

Autorul este un adolescent german 

Polițiștii au pornit imediat pe urmele infractorului. L-au identificat la scurt timp. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, cetățean german, care locuiește în plasament la o familie din localitatea Dumbrăveni. Acolo a și fost prins, la câteva ore de la săvârșirea crimei.

Potrivit anchetatorilor, tânărul are probleme psihice, iar poliţiştii trebuie să stabilească dacă avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. 

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru necropsie în vederea stabilirii cauzelor decesului. Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că nu o cunoaște pe femeie, dar a omorât-o pentru că a crezut că e de etnie romă.

Oamenii din cartierul unde s-a petrecut nenorocirea sunt șocați și spun că le este teamă pentru viața lor. Aceștia au intrat în panică, mai ales din cauza faptului că tragedia s-a petrecut în miezul zilei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe