Țara unde românii pot câștiga chiar și 2.000 de euro pe lună! Cazarea este asigurată și nu este nevoie de studii

5 iunie 2024 8:32   Național
Ultima actualizare:

Românii sunt mereu în căutarea unui loc de muncă cât mai bine plătit, pentru a putea face față costurilor tot mai ridicate din România. Iar o opțiune extrem de utilă pe care o au la dispoziție este piața locurilor de muncă din străinătate, unde există oportunitatea de a câștiga chiar și 2.000 de euro pe lună.

Românii care sunt în căutarea unui salariu cât mai bun nu trebuie să se limiteze doar la piața locurilor de muncă din țara noastră.

Dincolo de hotare există nenumărate oportunități, inclusiv cea de a câștiga un salariu de 2.000 de euro pe lună, dacă avem experiența necesară! Mai precis, românii care au mai lucrat într-un depozit se pot angaja în Olanda, unde nu doar că pot primi un salariu de 2.000 de euro pe lună, dar au și cazarea asigurată!

Conform unui site de recruitări, angajații se pot bucura de cazare în cameră dublă sau single, transport către locul de muncă, asigurare de sănătate, BSN (număr de Serviciu pentru Cetățeni), normă întreagă, iar în funcție de experiența pe care o au, pot primi în fiecare săptămână 450 – 500 de euro.

Locul de muncă unde se pot câștiga 2.000 de euro lunar

Desigur, există și unele condiții pe care românii trebuie să le îndeplinească, dacă își doresc să lucreze în Olanda. Mai precis, este necesar să aibă experiență de muncă într-un mediu de depozit, să aibă permis de conducere valabil, să cunoască limba engleză la nivel B1, dacă este necesar, să poată opera echipamente din depozit (de exemplu, stivuitoarele), să aibă abilități de comunicare și lucru în echipă, iar nu în ultimul rând, să aibă capacitatea fizică de a ridica obiecte grele.

În ce privește responsabilitățile pe care angajații români le-ar putea avea într-un astfel de depozit, ei vor fi nevoiți să primească marfa, să verifica calitatea și cantitatea acesteia, să stocheze mărfurile în depozit, dar și să preia în mod precis comenzile primite. În România, la un astfel de loc de muncă se câștigă, în medie, doar 800 de euro.

Mai multe