TRAGEDIE. Un bărbat a murit călcat de tramvai

22 martie 2023 8:17   Național
Ultima actualizare:

Accident dramatic în Timișoara. Din păcate, un bărbat, în vârstă de 40-50 de ani, și-a pierdut viața, astăzi de dimineață (miercuri, 22 martie), după ce a fost călcat de un tramvai, într-o stație din centrul orașului.

Cum s-a petrecut tragicul accident

Tragicul accident s-a petrecut astăzi (miercuri, 22 martie), în jurul orei 05.40, în stația Piața Timișoara 700, din Timișoara. Se pare că, bărbatul stătea pe o bancă și, când a realizat că tramvaiul pe care-l aștepta s-a pus deja în mișcare, a crezut că încă mai are timp să-l prindă. Așadar, în acel moment s-a ridicat brusc, a mers spre garnitură și a încercat să deschidă, în mers, ultima ușă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru. Ba mai mult, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut sub tramvai. Astfel, acesta și-a pierdut viața.

Victima nu a mai putut fi salvată

Cu toate că, echipaleje SMURD și pompierii au ajuns rapid la locul accidentului, victima nu a mai putut fi salvată și a fost constatat decesul acestuia.

Ce a declarat IPJ Timiș

IPJ Timiș a povestit cum a fost posibilă această tragedie și se pare că, un moment de neatenție l-a costat viața pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Timișoara. 

„În jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiș, citat de opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul nu a fost încă identificat

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și, în acest moment, fac verificări pentru a reuși să identifice victima.

Mai multe