Vedetă de la TVR, concediată după ce ar fi bătut și strangulat o colegă: „M-a lovit cu palmele, cu pumnii...”

10 martie 2023 7:16   Național
Ultima actualizare:

Un cunoscut comentator sportiv a fost dat afară, în urma unui conflict cu o fostă colegă. Incidentul este deja celebru, dar abia acum s-au luat măsurile necesare, în urma unei anchete. Click! îți prezintă toate detaliile cazului.

Este vorba despre comentatorul sportiv Marian Olaianos de la TVR și despre conflictul acestuia cu o fostă colegă de serviciu, Nadine Vlădescu, care lucrează în departamentul Cultural. Televiziunea Română a luat în sfârșit o decizie în acest scandal, pe care a anunțat-o într-un comunicat de presă: jurnalistul a fost înștiințat că i se desface contractul de muncă. Toate acestea din cauză că Nadine a susținut că Marian a bruscat-o și a lovit-o, după ce au avut o legătură amoroasă.

Nadine Vlădescu: „M-a lovit cu palmele, cu pumnii, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”

Nadine Vlădescu a depus o plângere la conducerea TVR. „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, acuză jurnalista. Pe de altă parte, comentatorul sportiv susține că și el a fost hărțuit sexual.

În comunicatul emis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR se arată că decizia de desfacere a contractului de muncă are ca temei raportul comisiei de cercetare disciplinară care a fost constituit pentru a analiza incidentul reclamat de Nadine Vlădescu.

Joi, 9 martie, reprezentanții SRTV i-au înmânat lui Marian Olaianos decizia de sancționare cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă”, se mai specifică în comunicat.

Jurnalistul a fost cercetat de o comisie de la TVR după acest incident

Se pare că au avut loc mai multe cercetări după ce jurnalista l-a acuzat pe comentatorul sportiv că a bruscat-o și că a lovit-o, scriu cei de la Adevărul.ro.

Decizia a fost emisă ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinară, elaborat în baza sesizării depuse de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violență fizică și verbală a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, însoțită de certificat medico-legal și de alte documente medicale”, se mai arată în comunicat.

„Cercetarea disciplinară a fost demarată în urma sesizării primite de angajator de la Nadine Vlădescu şi în baza dispoziţiei Președintelui-Director General al SRTV, Dan Cristian Turturică. Raportul comisiei de cercetare disciplinară a fost înaintat Preşedintelui – Director General, în data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sancționare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”, adaugă aceștia în notificarea transmisă presei.

Mai multe