Vești bune pentru șoferi! Circulația pe Valea Oltului se redeschide chiar de astăzi

7 august 2024 10:57   Național
Ultima actualizare:

Vești bune pentru șoferii din țara noastră! Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat chiar în cursul zilei de astăzi că circulația pe Valea Oltului va fi redeschisă chair din această seară

Circulația pe Valea Oltului a fost închisă în ultima lună, timp în care autoritățile au efectuat lucrări ce sunt necesare viitoare autostrăzi. Din fericire pentru șoferii din țara noastră, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că traficul rutier va fi reluat chiar din această seară.

Ministrul a mai declarat că este mulțumit de modul în care s-a lucrat pe Valea Oltului. Circulația se redeschide în această zonă cu două zile mai devreme decât era termenul stabilit

Circulația pe Valea Oltului se redeschide astăzi

În cursul zilei de miercuri după-amiază, Sorin Grindeanu a efectuat o vizită în județul Buzău, pe șantierul autostrăzii, unde a declarat că circulația pe Valea Oltului se va relua chiar de astăzi, de la ora 20:00.

„Am primit de dimineaţă înştiinţare din partea companiei turce că termenul de 9 august, adică peste două zile, când trebuia să fie dată în circulaţie Valea Oltului, redeschisă pe perioada zilei, se devansează. Lucrările s-au terminat şi din această seară, de la ora 20:00, va fi dată în circulaţie, cu două zile mai repede. Au terminat toate lucrările”, a declarat Sorin Grindeanu.

Se va putea circula pe Valea Oltului de la ora 20:00

Ministrul Transporturilor a mulțumit sprijinul dat de Guvern pentru acest proiect, dar și firmei care a lucrat pe Valea Oltului. Circulația rutieră a fost închisă în zonă vreme de o lună, pentru lucrări de pregătire a terenului pentru autostrada Sibiu - Pitești.

„Ţin să mulţumesc, în primul rând, suportului avut de la Guvern, pentru că dacă nu aveam suportul primului ministru era foarte greu să fac faţă la tot felul de deştepţi care în această perioadă încercau să ne explice cum se pot face altcumva lucrurile. Având suportul primului ministru şi al specialiştilor, am mers mai departe”, a mai declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Mai multe