Video. Primele imagini de la crima din Mangalia. Ucigașa Alinei, filmată în timp ce abandonează cadavrul prietenei sale în parc

8 august 2023 20:14   Național
Ultima actualizare:

Au apărut primele imagini de la crima din Mangalia. Loredana, fata care la 18 ani a devenit o criminală cu sânge rece, a uimit o țară întreagă din cauza cruzimii cu care și-a ucis prietena, Alina. Pe lângă faptul că aceasta a recunoscut că și-a ucis colega de cameră, ucigașa a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei într-un parc din Mangalia.

În weekend la Mangalia, o tânără în vârstă de 18 ani, pe nume Loredana, și-a ucis cu sânge rece colega de cameră, Alina, din cauza unui băiat. După ce a ucis-o pe colega sa de cameră, a aşezat-o în valiză, a coborât-o cu liftul, a chemat un taxi și a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale într-un parc.

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au surprins întreaga scenă și au fost primele probe care i-a condus pe anchetatorii constănțeni la suspectă. Între timp, ucigașa și-a recunoscut fapta și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

 Primele imagini de la crima din Mangalia

Prim-procurorul Viorel Teliceanu consideră că Loredana a dus lipsă de empatie în copilărie de a ajuns să comită o faptă atât de gravă: „Cumva am observat aşa o persoană speriată şi cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”.

Acesta a mai declarat că, după ce a omorât-o pe prietena sa, tânăra a aşezat-o chiar în valiza victimei, fiind ajutată de un coleg de muncă să o urce în taxiu, dar, potrivit anchetatorilor, acesta nu ştia conţinutul valizei.

Ulterior, ajunși în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geamantan, iar fata a răspuns că și-a cumpărat niște cărți. Acțiunea ar fi avut loc duminică, la orele 3.00 - 4.00, iar valiza a fost găsită în camera de hotel. În plus, tânăra care a comis fapta a fost găsită de anchetatori în hotelul în care lucra, iar dispariția celeilalte nu a fost semnalată de cei din unitatea de cazare, conform Digi24.ro.  

Mai multe