Vloggerul celebru care a dormit 7 zile în Salina Turda. Ce a filmat în „orașul subteran”: „Cine ştie de ce orori…”

14 octombrie 2024 7:14   Național
Ultima actualizare:

Un vlogger cunoscut sub numele de „MrBeast” a explorat timp de 7 zile împrejurimile din Salina Turda. Tânărul a imortalizat fiecare experiență și a explicat cum a reușit să supraviețuiască, prin intermediul unui clip video.

„Această mină de sare este cel mai tare oraș subteran”

MrBeast, pe numele său real James Stephen „Jimmy” Donaldson a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor din România cum a reușit să supraviețuiască în Salina Turda, timp de o săptămână. Întregul filmuleț publicat pe canalul său de Youtube a strâns 31 de milioane de vizulizări în mai puțin de o zi. De asemenea, alți vloggeri celebri precum IShowSpeed și Logan Paul i s-au alăturat în călătorie.

„Această mină de sare este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată. Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări?

Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum doar o grămadă de youtubers trăiesc”, a explicat MrBeast în videoclipul încărcat pe Youtube.

„Suntem mândri cu Salina noastră”

De-a lungul celor 7 zile petrecut în salină, mai mulți vloggeri au participat la această provocare alături de el. IShowSpeed, Sam și Colby, JiDion, Kai Cenat și Logan Paul sunt cei care au filmat fiecare experiență din Salina Turda. De exemplu, videoclipul creatorului de conținut IShowSpeed a strâns 5,7 milioane de vizualizări și 100.000 de oameni care au vizionat filmulețul în timp real.

Salina Turda este una dintre cele mai vizitate și apreciate locuri din România. Mii de turiști români și străini vin aici în fiecare an pentru a profita de experiență. Datorită primarului care a reușit să amenajeze locul într-un stil inedit, oamenii sunt foarte atrași de locație.

„Suntem mândri cu Salina noastră, drept pentru care promovăm acest obiectiv turistic inedit atât pe plan local, cât și național și internațional. La acest moment Salina Turda este în plin proces de modernizare și automatizare. Astfel, schimbăm paradigmele de la Salină prin tehnologizarea serviciilor turistice și modernizarea spațiilor din proximitatea ei”, a transmis primarul din Salina Turda.

Mai multe