Remediul mănăstiresc care te scapă de orice boală. Te ajută să scapi și de kilogramele în plus: „Efectul va fi imediat”

16 octombrie 2024 14:28   Sănătate

Dacă v-ați simțit vreodată rău din punct de vedere al sănătății, există remedii naturale care vă pot ajuta să vă puneți rapid pe picioare! Iată licoarea pe care trebuie să o bei zilnic și care te scapă de orice boală!

Există remedii mănăstirești care, luate zilnic, pot provoca multe schimbări în organism. Un ceai pe care îl poți prepara foarte rapid este soluția ideală pentru sănătatea ta. În plus, acest remediu mănăstiresc este ideal și pentru persoanele care vor să slăbească.

Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, explică Maica Ecaterina în cadrul unui videoclip publicat pe YouTube.

Ingrediente:

  • 1 cm ghimbir
  • 1 cană apă
  • 1 cățel usturoi
  • 1/2 linguriță turmeric
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • un vârf de linguriță piper negru
  • 1 lingură oțet de mere
  • 1/2 lămâie
  • 1 lingură miere

Mod de preparare

Conform explicației oferite chiar de călugărițe în videoclipul respectiv, ghimbirul trebuie mai întâi înmuiat în apă pentru a-i permite aroma și proprietățile să se impregneze cât mai bine. Apoi, ceaiul este continuat prin adăugarea ingredientelor.

„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente.

După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală. Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.

La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat. Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat”, a explicat Maica Ecaterina.

Mai multe