Rețeta de topit grăsimea de pe burtă a Luanei Ibacka!

31 mai 2022 13:29   Sănătate
Ultima actualizare:

Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, arată superb la 55 de ani, iar vedeta a dezvăluit rețeta prin care reușește să-și mențină o siluetă de vis și o talie de viespe. Secretul constă într-un amestec din ingrediente naturale, pe care îl poate prepara oricine și ce trebuie consumat într-un anumit mod. 

Luana reușește să arate precum o adevărată divă, în ciuda vârstei și a faptului că s-a retras din lumina reflectoarelor. Fosta parteneră a lui Cabral este preocupată de aspecul fizic și de menținerea unui stil de viață sănătos, astfel că, pe lângă mișcare și disciplină alimentară, apelează și la câteva trucuri naturiste, ce o ajută să dobândească rezultate în cel mai scurt timp. 

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral, apariție rară! O zice chiar Luana Ibacka

Luana Ibacka a prezentat fanilor de pe Facebook o rețetă pentru topit grăsimea de pe abdomen, care, atenție, trebuie consumată între exercițiile de tonifiere a abdomenului. 

Rețeta propusă de Luana Ibacka este următoarea: 

Rețeta pentru topit "burta" - Ingrediente

  • 125 grame de hrean ras
  • 3 lămâi fără coajă și sâmburi
  • 3 linguri de miere

,,Amestecați hreanul cu lămâia și puneți-le în blender să se mărunțească foarte bine. La sfârșit, adăugați mierea și mai amestecați puțin. Ha ha! Se consumă între exercițiile pentru abdomen", i-a instruit Luana Ibacka pe cei care o urmăresc pe Facebook. 

Citește și: Luana, prima reacție după ce Cabral a anunțat că fiica lor nu vorbește cu el: «Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka»

 ,,Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii"

Luana Ibacka și Cabral s-au căsătorit în 2000 și au divorțat cinci ani mai târziu, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Inoke. 

Relația dintre Luana și prezentatorul TV a fost oarecum controversată din cauza diferenței mari de vârstă, Cabral fiind cu 10 ani mai tânăr. Cuplul a trăit o poveste de dragoste autentică, iar motivul pentru care cei doi ar fi divorțat ar avea mai degrabă legătură cu cariera vedetei TV, ce a cunoscut o evoluție vertiginoasă, așa cum a dezvăluit cu emoție Luana, în urmă cu mai mult timp. 

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care se simțea o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el." a declarat fosta soție a lui Cabral. 

Luana și-a urmat pasiunea pentru fitness și a devenit instructor, iar fostul ei soț s-a recăsătorit cu actrița Andreea Pătrașcu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe