Un cunoscut medic din București a spart casa fostei iubite, tot medic, și a furat 35.000 de euro. Suma uriașă găsită la percheziții

4 octombrie 2023 10:43   Actualitate

Un cunoscut medic estetician de la spitalul Elias și care ar deține și o clinică specializată în intervenții chirurgicale de remodelare corporală, a fost reținut sub acuzația de furt calificat. Bărbatul ar fi spart casa fostei iubite și a furat suma de 35.000 de euro. Polițiștii au descins la domiciliul său unde au găsit suma de bani sustrasă. Medicul a fost reținut.

Medicul a păstrat cheile după despărțire

Medicul Andrei Gregorian, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat. El a intrat în casa fostei iubite, medicul plastician Marinela Chiriac, tot de la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și a sustras o sumă mare de bani.

Cei doi au fost împreună o vreme, dar când s-au despărțit Andrei Gregorian a păstrat cheile locuiței, relatează Gândul. Pe data de 26 septembrie, când nu era nimeni acasă, Gregorian a pătruns în locuință cu ajutorul cheilor pe care le păstrase și ar fi luat cu el 35.000 de euro.

„În fapt, la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în Sectorul 1.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani”, a transmis poliția.

Doctorița a constat lipsa banilor și a depus imediat o reclamație la Secția 5 de Poliție.

În casa medicului s-a găsit o sumă uriașă de bani

La data de 3 octombrie, polițiștii au descins în atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia. În urma percheziției domiciliare, s-au găsit și ridicat, potrivit anchetatorilor, aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Andrei Gregorian a fost condus la sediul poliției unde, pe baza probelor obținute de polițiști, a fost, reținut și urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat.

Mai multe