#Exclusiv Click!

Adina Halas şi-a mărit familia: «Acesta este cadoul pentru ziua de naştere a fiului meu»

20 septembrie 2022 22:36   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

I-a făcut un cadou pe cinste fiului ei, Serghei, la împlinirea celor 11 ani. Băiatul îşi dorea de mult timp un nou patruped, aşa că Adina Halas (41 de ani) nu a mai putut amâna mult momentul şi, în „complot” cu soţul său, Lucian Hugeanu, a luat un bulldog francez pe care l-au numit Kaia.

Serghei face 11 ani pe 27 septembrie, aşa că acesta este cadoul pentru ziua lui de naştere. Şi-a dorit un bulldog francez, noi suntem fani ai acestei rase. De fapt, el îşi dorea de mult timp un câine, iubeşte toate animalele."

"Acum patru ani a murit căţeluşa noastră, Mamba, la vârstă de 12 ani, şi de atunci ne tot întreabă când luăm din nou căţel. El practic s-a născut cu un câine în casă, aşa că e normal pentru el să avem animal. I-a dus dorul foarte-foarte mult. Aşa că în fiecare an ne tot zicea că ar vrea de ziua lui un căţel cadou. Anul acesta am spus să îi ascultăm dorinţa. Acum are o «surioară», pe Kaia. S-a bucurat enorm, a cunoscut-o când a venit de la şcoală. A intrat în cameră şi, când a văzut căţelul, s-a blocat”, a povestit Adina, în exclusivitate pentru Click! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe