#Exclusiv Click!

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, dezvăluiri dureroase după divorț! „Am trecut printr-o depresie care m-a zdruncinat sever” Vrea să înfieze o fetiță!

13 august 2024 8:47   Interviurile Click!

Viața Andreei Sandu nu a fost deloc una ușoară. Nepoata celebrului Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a avut un destin marcat de drame: doi dintre logodnicii săi au murit înainte de nuntă, iar anul trecut Andreea a divorțat și de bărbatul care i-a fost alături timp de opt ani, dar care i-a înșelat încrederea.

Andreea Sandu a vorbit, în premieră, pentru Click!, despre depresia cruntă cu care s-a confruntat după divorț. Nepoata lui Mircea Sandu reușit să-și găsească liniștea, însă, la o mănăstire. 

Click!: Cum se simte Andreea Sandu la mai bine de un an de la divorț? În ce măsură ai reușit să-ți regăsești liniștea după toate cele întâmplate în ultimii ani în viața ta? 

Andreea Sandu
: Slavă Domnului, sunt relativ ok! Am trecut prin clipe grele, o depresie care m-a zdruncinat destul de sever. Dar, Dumnezeu mă iubește, mă ocrotește și m-a ajutat maxim să mă ridic și să zâmbesc, să merg mai departe cu bucurie pentru tot ce mi-a oferit viața.

Andreea Sandu:  „Merg la mănăstire în fiecare week-end”

Țin să mulțumesc din suflet Părintelui Stareț Sebastian Serdaru de la Mănăstirea Pantocrator din Teleorman, „omul minune” așa cum îl consider eu, pentru toate sfaturile duhovnicești primite, pentru toată răbdarea de a mă asculta și a mă ajuta să înțeleg că Dumnezeu a păstrat ceva mai bun pentru mine și că nu trebuie să deznădăjduiesc.

Merg la mănăstire în fiecare week-end și recomand tuturor oamenilor să ajungă în acest colț de Rai pentru că aici, la Mănăstirea Pantocrator, își vor regăsi cu siguranță liniștea și vor simți Harul Duhului Sfânt.

 „Nu trebuie să fiu supărată pe fostul soț pentru răul pricinuit”

Click!: Mai ții legătura cu fostul soț? Ai reușit să-l ierți după cele întâmplate? 

Andreea Sandu: Nu, chiar nu am mai vorbit cu Viorel! Tot la mănăstire am înțeles și am acceptat faptul că nu trebuie să fiu supărată pe fostul soț pentru răul pricinuit.

La ora actuală, mă rog mult pentru Viorel, să-l ajute Dumnezeu să fie bine, să-l lumineze și să-l ierte! Chiar îmi doresc să fie fericit și să se bucure de copiii lui, înainte de orice.

Click!: Cum te-ai redresat din punct de vedere financiar? Cum merg afacerile după divorț? 

Andreea Sandu: Ideea e că eu conduc business-ul de atâția ani. Eu eram în spatele proiectului cu taraful, cu tot ce ține de logistică și impresariat. 

De 30 ani derulez activitatea în turism, așa că îmi văd în continuare de muncă și merg mai departe cu succes și cu proiectele mele! Mă număr printre cele 100 persoane la nivel mondial cu diploma de specializare în turism, emisă la Geneva, am două facultăți, master, doctorat și peste 20 diplome de cursuri de manager în turism, ceea ce denotă faptul că viața mea mi-am dedicat-o carierei profesionale în mare parte și realizările nu întârzie să apară.

 „Doi logodnici decedați înaintea nunții și un divorț după 8 ani de căsnicie! Nu e ușor!”

Click!: Ai avut un destin marcat de multe drame. Ce anume te-a întărit de-a lungul timpului și te-a ținut pe linia de plutire? 

Andreea Sandu: Da, doi logodnici decedați înaintea nunții, ambii de stop cardiac, un divorț după 8 ani de căsnicie … Nu e ușor, mi-a fost extrem de greu. Am mers la medici, psihologi, psihiatrii, dar nimic nu m-a ajutat decât rugăciunea, postul, mersul la biserică.

Știi ce e cel mai important?! Faptul că am înțeles după toate nenorocirile că ele mi-au fost date pentru a mă întări, pentru a deveni femeia puternică de acum, pentru a mă apropia extraordinar de divinitate și pentru a deveni din ce în ce mai bună din toate punctele de vedere. Nimic nu e întâmplator în viață, totul se întâmplă spre binele și înălțarea mea! 

A ajutat-o faptul că este nepoata lui Mircea Sandu? 

Click!: Te-a ajutat în carieră faptul că ești nepoata lui Mircea Sandu? Ți s-au deschis uși? 

Andreea Sandu: Sincer?! Din contră! Așa cum spuneam, am învățat mult, am fost educată într-un anume spirit de părinții mei, am luptat întotdeauna să fiu o femeie independentă, am fost mereu în competiție cu mine! Nu a fost nevoie să apelez la relații pentru a realiza sau obține lucruri și chiar mă bucur că am reușit să obțin tot ce mi-am propus prin propriile forțe.

Click!: Ce sfaturi de viață ți-a dat unchiul tău? 

Andreea Sandu: E un mare exemplu pentru mine, un om puternic de la care am învățat multe lucruri bune.

Și el m-a ajutat mult după divorț, m-a susținut moral și înainte de orice m-a învățat să merg înainte cu fruntea sus, să nu privesc o secundă în urmă.

 „De măritat?! Nici gând! Menirea mea pe acest pământ e alta!”

Click!: Anamaria Prodan, nașa ta, se pregătește de nuntă. Tu te gândești să-i urmezi exemplul și să îți refaci viața?  

Andreea Sandu: Nașa mea e cea mai minunată ființă! O iubesc enorm, o respect și îi mulțumesc pentru toate clipele grele în care mi-a fost alături.

De măritat?! Nici gând! Crede-mă că am înțeles, într-un final, că menirea mea pe acest pământ e alta! Simt că tot ce trebuie să fac e să ajut oamenii din jurul meu. Acest lucru mă fericește și mă împlinește! Deci, de ce aș mai avea nevoie de un bărbat?!

 „Mi-am dorit toată viața o fetiță”

Click!: Te mai vezi totuși măritată? Înțeleg că vrei să devii mamă…

Andreea Sandu: Nu îmi doresc o nouă relație! Poate nu sunt pregătită, poate că nici nu m-am vindecat, dar chiar nu-mi doresc alt bărbat în viața mea! Vreau să mă bucur de familie, de liniște, de tot ce e frumos… 

Da, mi-am dorit toată viața o fetiță. Din păcate, am o problemă medicală care nu-mi permite să pot avea copil, dar mă gândesc serios să înfiez unul.

Mai multe