Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, Elisabeta Lipă și Mihaela Borcea, premiate la Gala Campionilor de la Brașov

Vedete de top, prezentări de modă, recitaluri și multe premii! Toate acestea se vor regăsi, weekend-ul acesta, la Gala Campionilor de la Brașov, un regal al performanței și excelenței, ce încununează anul 2023.

Campioni olimpici și mondiali, personalități de marcă ale României, vedete și antreprenori de top, vor fi premiați, în weekend, la Gala Campionilor, de la Brașov.

 Andreea Sandu (nepoata lui Mircea Sandu), Elisabeta Lipă, Mihaela Borcea, Mihai Leu, Camelia Potec, Cătălin Botezatu, Denise Rifai, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Ilinca Vandici, Bănel Nicoliță, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Roxana Nemeș, Nicușor Stan, Alina Petre, Emil Săndoi și Amatto Zaharia se numără printre personalitățile și premianții de la Gala Campionilor, eveniment, ce se va desfășura pe 17 decembrie, la Radisson Blu Aurum din Brașov, un loc unde istoria medievală întâlnește eleganța contemporană. 

Andreea Sandu, fiica fratelui lui Mircea Sandu, va primi la Brașov, premiul pentru Performanță în turism pentru servicii premium personalizate de top. 
Nepoata lui Mircea Sandu se regăsește printre cele 100 persoane care dețin diploma IATA, emisă la Geneva pe specializarea turism. Antreprenoarea reprezintă modelul femeii de succes, independentă, ce s-a impus într-un domeniu complex.

Gala Campionilor este dedicată promovării și recunoașterii celor care s-au remarcat prin performanță și excelenţă în domenii precum sport, muzică, arte vizuale, design vestimentar, industria frumuseţii şi creativităţii.

Premiile Galei Campionilor sunt un concept al impresarului de fotbal, Radu Mătăsăreanu și al Adelei Diaconu, realizatoare de televiziune și fostă sportivă de performanţă, și se doresc a deveni o tradiție anuală de clasă, ce vine să răsplătească performanța si excelența celor care contribuie la dezvoltarea României prin rezultatele excepționale din domeniile lor de activitate.

Gala Campionilor este prima Gală din România dedicată micuților fotbaliști, Academiilor și Școlilor de fotbal, personalităților marcante din fotbalul românesc, dar și profesioniștilor cu cele mai însemnate activități și profesii dedicate copiilor și adolescenților din România. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net