Lacrimi de fericire! Mihaela Borcea, copleșită de iubire, la aniversarea iubitului: „Numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință!”

Ultima actualizare:

„Fericirea are chipul tău...” ar fi spus și astăzi Mihaela Runceanu. Însă noi vorbim despre o altă Mihaela, Mihaela Borcea! La fel de fericită și împlinită din punct de vedere sufletește, i-a făcut bărbatului iubit o declarație de dragoste așa cum numai în filme se poate vedea. 

Mihaela Borcea este cum nu se poate mai împlinită. Deși dezamăgirile amoroase i-au adus suferință în viață, fosta soție a lui Cristi Borcea se poate lăuda acum cu o relație cel puțin perfectă.

Mihaela Borcea, declarație de iubire pentru bărbatul iubit

Recent, iubitul Mihaelei Borcea și-a aniversat ziua de naștere, iar pentru aceasta a fost un bun prilej ca ea să-și exprime iubirea în cel mai pur mod cu putință. 

Mihaela a postat, de asemenea, o fotografie romantică, în care se află cu iubitul său pe plajă, în centrul unei inimi din leduri roșii, amândoi îmbrăcați în alb, într-un cadru de poveste. Cu siguranță fotografia reprezintă foarte mult pentru Mihaela și a fost făcută, cel mai probabil, într-o vacanță!

„La mulți ani iubiric, cu multă sănătate și cu iubirea mea pe care o ai deja!!💖Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință!🙏

Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! 💖Te iubesc!❤️❤️” a scris Mihaela Borcea, în dreptul postării pe care a făcut-o pe contul său personal de Instagram. 

Nu rata - VIDEO Nasrin, show incendiar în fața soțului la petrecerea de nuntă! Uite-o cum se mișcă, zici că e Beyonce

De când sunt împreună Mihaela și Sorin

După ce a trăit pe propria piele un eșec amoros, ajunsă la 52 de ani, Mihaela Borcea iubește cu mare patos și, în sfârșit, se consideră extrem de norocoasă pe plan sentimental.

Ea și Sorin sunt împreună din anul 2018 și se pare că relația lor se sudează tot mai mult pe zi ce trece. Pentru cei care nu știu, încă, cine este iubitul Mihaelei Borcea, Sorin este, de fapt, fostul său șofer. 

Ani buni, cei doi au avut doar o relație strict profesională, însă, în timp, între ei s-a născut o pasiune reală și au dat curs sentimentelor, fără teamă.

Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin
Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin

Începutul relației dintre cei doi a fost unul complicat, ținând cont de faptul că, pe atunci, Sorin Pap era căsătorit de 6 ani. Cu toate acestea, bărbatul a divorțat la scurt timp, iar mai apoi, Mihaela a fost acuzată de fosta lui soție că i-a „furat” bărbatul. 

La început, Mihaela Borcea nu a recunoscut relația cu Sorin, iar ea și fosta soție a acestuia au discutat, la momentul respectiv, despre acest aspect. Ceva timp, Mihaela Borcea și Sorin și-au trăit iubirea în liniște, însă mai apoi și-au oficializat iubirea și nu s-au mai ascuns de ochii nimănui. 

În toți acești ani, au preferat să trăiască, totuși, discret, însă au postat în social media diverse fotografii, atunci când au fost în vacanțe sau chiar la evenimente speciale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net