#Exclusiv Click!

Cine pe cine a părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta: «Nici nu merită să pronunț cuvântul»

15 august 2022 16:53   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Idila dintre Alex Bodi și Ema Uta a ajuns la sfârșit! Nu știm dacă mai există drum de întoarcere, căci întortocheate sunt căile iubirii și zburdalnice inimile celor tineri și cu buzunarele pline, însă Click! a aflat în exclusivitate care dintre ei a spus primul: «Adio!», chiar de la Alex Bodi însuși, care ne-a oferit toate detaliile. 

Încă o telenovelă din lumea mondenă a ajuns la final! Ema Uta a anunțat că nu mai formează un cuplu cu afaceristul Alex Bodi. Vestea a picat ca un fulger, căci cei doi păreau a fi într-un tandem de zile mari, iar «băiatul rău» al Bucureștiului dădea semne că s-ar fi cumințit alături de blondina cu forme amețitoare, pentru că, după cum știm deja, Bodi preferă blondele. 

Citește și: Vacanța în Bali nu le-a priit! Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Alex Bodi și Ema Uta au avut o relație pasională, presărată cu certuri, împăcări și despărțiri urmate de dovezi copleșitoare de iubire din partea afaceristului, în încercarea de a o recâștiga pe cea denumită «Make-up artistul vedetelor». De data aceasta se pare că situația este iremediabilă, mai ales după declarațiile lipsite de echivoc ale Emei Uta, care confirmă separarea. Totuși o singură întrebare a rămas pe buzele multora: oare cine a spus primul «adio»?

WOW: Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta! Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”?

Ei bine Click! a mers tocmai la sursă și a aflat toate detaliile acestui final neașteptat. Alex Bodi ne-a dezvăluit în exclusivitate că, surpriză, el a fost cel care a ales să pună punct relației cu superba Ema Uta. 

Nu rata nici: Am găsit regii Instagramului din România! I-au detronat până și pe Ema Uta și Alex Bodi

«Într-adevăr am avut o relație foarte frumoasă, naturală, nimic forțat, totul bazat pe liniște, pe pace, pe fericire, pentru că așa e Ema, o persoană care caută doar lucrurile pozitive, îți oferă liniște, așa este ea ca femeie. De fapt este o copiluță, are un suflet de copil, e super sensibilă, super sufletistă. Între noi nu au existat tensiuni, nici nu merită să pronunț cuvântul tensiune.

Uite și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Cum s-a pozat în vacanță cu Alex Bodi și fiica lui

Da, am avut niște discuții de cuplu, au apărut niște situații și ca să evităm orice negativitate între noi, i-am zis săptămâna trecută că este mai bine să ne despărțim și ne vedem fiecare de treaba noastră, asta nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău între noi. Am respectat-o i-am fost loial tot timpul relației, deci nu există așa ceva. E o femeie super deosebită, cu multe calități, pe care o respect în continuare și căreia îi doresc tot binele din lume. Este o femeie frumoasă, independentă, e chiar demnă de respect.», a declarat în exclusivitate Alex Bodi pentru Click!

Ema Uta: «Există niște motive de despărțire cu adevărat»

Ema Uta a confirmat azi oficial despărțirea de Alex Bodi, însă a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect sensibil, mai ales că întreaga poveste s-a întâmplat destul de recent

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a mărturisit Ema Uta pentru CanCan

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe