#Exclusiv Click!

Detaliul neștiut despre căsătoria lui Theo Rose cu Anghel Damian. Numerologul Cristian Terran: „Se vor observa unele schimbări”

17 octombrie 2024 14:09   Interviurile Click!

Vestea căsătoriei dintre Theo Rose și Anghel Damian a umplut inimile de bucurie fanilor care așteptau de mult acest moment. Theo a dezvăluit că a făcut acest pas abia la 3 săptămâni după marele eveniment. Nimeni nu știe însă că decizia de a se căsători a venit în momentul cel mai potrivit pentru ei, și asta pentru că uniunea lor le va aduce mult succes și prosperitate în viitor. Detalii ne aduce numerologul Cristian Terran.

Detaliul neștiut despre căsătoria lui Theo Rose cu Anghel Damian

Cristian Terran este numerolog și autor a mai multor cărți de ezoterism, Desăvârșirea Sufletului, Bătălia pentru Suflete și de numerologie, Inițiere în numerologie, Numerologie Karmică, vol. I, în colaborare cu Clarissa Damian. 

Orice Suflet se naște într-un anume Ocean Energetic numit generic – Neam, Familie. Acest ocean energetic este singura formă în care Sufletul se putea naște pentru că la nivel micro, cuantic, spiritual, facem parte din acea energie cu multe generaţii în urmă. Există și varianta, mai rară, când un Suflet este scos din Neamul său, pentru că nu a știut să îl respecte în viața trecută și transferat în alt Neam. Va fi pus doar acolo unde se potrivește d.p.d.v. energetic.

Femeile care iau numele soțului, după căsătorie, se mută în noul Neam energetic, dar păstrează informațiile primite de la Egregorul Ancestral pe care trebuie să le folosească în conformitate cu principiile morale pentru dezvoltarea Egregorului în care au intrat.

Bărbații au datoria de a păstra energia Neamului Ancestral și de a o dezvolta prin aducerea unei femei morale în neam și prin creșterea copiilor în cel mai corect și moral mod. După căsătorie, femeile de regulă, se conectează la Egregorul Neamului bărbatului și intră astfel într-o nouă energie (dacă preiau numele soțului). Cea mai bună metoda de a construi relații de durată este de a folosi elementele Egregorului Ancestral în noul Neam. Să se cunoască ambele energii și să se folosească pentru dezvoltarea Familiei în ansamblu.

Femeia nu se căsătorește doar cu bărbatul, ci are datoria de a fi alături de toate rudele acestuia, de a le susține și ajuta, pe cât posibil! Bărbatul nu ia de soție doar femeia, ci ia asupra sa responsabilitatea întregului Neam al acesteia. De câte ori se va ivi ocazia, se va comporta cu neamul soției ca și cu familia sa, va fi sprijin și ajutor pentru membrii neamului ei!

„Acești oameni au o intuiție foarte dezvoltată”

Așadar, Theo Rose s-a născut sub energia familiei Diaconu. Energia acestui Neam deține abilități extrasenzoriale. Sunt numiți, din punct de vedere esoteric, Extrasensitivi. Fie că sunt sau nu conștienți de aceste abilități, acești oameni au o intuiție foarte dezvoltată, par că te scanează și că extrag informații din câmpul energetic în momentul în care te privesc, știu instinctiv în cine să aibă încredere și în cine nu.

Sunt foarte mulți mentori spirituali, ghizi, ezoteriști, oameni cu puteri psihice care fac parte din acest neam. Desigur, sunt și foarte mulți oameni ce nu folosesc aceste capacități deoarece nu au deschidere spre ele din cauza faptului că prin acțiunile lor ar putea face mai mult rău decât bine.

Datoria celor aflați în acest ocean energetic este de a-și dezvolta capacitățile spirituale prin lucrul cu propriul caracter. Cu cât sunt mai luminoși, cu atât acești oameni pot pune în practică elementele magice ce le sunt destinate. Practicile spirituale și ezoterice înalte le pot aduce multe cunoștințe sacre.

Femeile care preiau numele soțului se desprind de Neamul în care s-au născut, iar după 21 de zile se vor conecta la Neamul soțului. Vor păstra informațiile și energia Neamului Ancestral și se vor folosi de ele în noua casă energetică, în noul ocean energetic în care au intrat.

Ele au datoria să meargă pe același drum, să respecte și să ajute la continuitatea Neamului soțului. Strămoșii soțului le vor accepta și le vor ajuta în măsura în care ele acceptă noua familie. Energia și informațiile pe care le-au avut din Neamul în care s-au născut nu se vor pierde, dar trec în plan secundar.

Destinul lui Theo Rose după ce s-a măritat cu Anghel Damian

Theo Rose a preluat numele de familie al soțului, și anume Damian. Acest nume face parte din familia energetică a Neamului Vindecătorilor, a terapeuților, a medicilor. Pe vremuri era un neam de vraci, magicieni, cei ce știau cum să vindece cu ajutorul plantelor, al vorbelor, al rugăciunii. Aici intră absolut tot ce ţine de vindecare sub o formă sau alta, atât fizică, cât şi psihică. Medicină, tratamente alternative, holistice, leacuri din bătrâni, cunoaşterea şi lucrul cu plantele. Acest neam s-a ocupat din vremuri străvechi cu descoperirea ierburilor de leac, prepararea ceaiurilor, a tincturilor şi diferitor licori terapeutice, ritualuri de vindecare.

În ziua de astăzi, aceştia pot profesa în domeniul medicinii, farmaciei, sau a oricărei ramuri care presupune vindecare, chiar şi vindecare sufletească (diferite forme de terapie, psihologie, esoterism). Desigur, mulți oameni nu aleg o asemenea carieră, dar energia acestui neam este alături de ei. Sunt calzi, blânzi, caută să împace pe toată lumea, oferă sfaturi echilibrate. Uneori, se spune despre acești oameni că te fac să te simți mai bine doar stând în preajma lor.

Marea Preoteasă, Arcana ce este patroana acestui neam, este înţeleaptă, se bazează pe intuiţie, pe a ajunge la cauza problemei şi a găsi soluţia pentru vindecare. Oamenii conectaţi la acest egregor pot simţi chemarea de a se ocupa cu activităţi ce presupun a vindeca, pot avea tendinţa de a urma diverse cursuri de formare în acest domeniu.

Oamenii ce fac parte din acest neam dețin energia de a comunica sub o formă sau alta cu animalele, de a le fi alături. Natura pentru ei este foarte importantă și este esențial să petreacă mult timp în locuri mai puțin accesibile sau neumblate. Acești oameni cunosc instinctiv natura plantelor, cunosc ierburile și caliățile acestora sau pot învăța foarte ușor aceste secrete ale naturii.

În acest neam sunt de multe ori conflicte între femeile ce fac parte din familie. Cu cât aceste conflicte sunt rezolvate la nivel de suflet, cu atât reprezentanții acestui neam se pot bucura mai mult de energia egregorului lor.

Metodele de vindecare sufletească par să le fie accesibile acestora doar când învață să fie diplomați, să folosească înțelepciunea drept model, să fie concentrați pe cauzele subtile ale evenimentelor ce le vin în cale.

Toate aceste caracteristici vin pe cale maternă, deci reprezentanții acestui neam trebuie să aibă o relație foarte bună cu mama, soacra și cu figurile feminine care reprezintă autoritate în aceste familii. Cei care se îndepărtează de aceste învățături nu au parte de energia egregorului neamului și fac totul prin viață singuri, fără sprijin!

Așadar, Theo Rose a intrat într-un Neam energetic ce se poatrivește foarte bine cu Neamul Ancestral în care s-a născut. Se vor observa unele schimbări în comportament, după 21 de zile de la căsătorie, până la 90 de zile, schimbări care îi vor modela noul câmp energetic. De la Extrasensitivi la Vindecători este o trecere foarte lină, ușoară. Intuiție ei se va dezvolta și va știi să aleagă proiectele cele mai benefice în viitor. De asemenea, va ajuta noul neam cu calitățile sale esoterice de care este posibil sau nu să fie conștientă că le are. Dar energia va lucra oricum și va ajuta și la creșterea carierei soțului precum și a familiei acestuia.

Mai multe