#Exclusiv Click!

Incredibil! Ce i-a interzis tatăl Catincăi Roman pe patul de moarte?!

21 octombrie 2022 19:21   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

N-a trecut decât o lună de la moartea lui Iosif Zilahy, tatăl Catincăi și primul soț al Mioarei Roman! Cei care s-au întâlnit cu celebra creatoare de modă, în perioada aceasta, nu au putut să nu observe că nu poartă doliu, conform tradiției la români. Click! a aflat chiar de la Catinca Roman că aceasta a fost chiar una dintre doleanțele tatălui său, pe patul de moarte! Regretatul Iosif Zilahy i-a cerut fiicei sale să nu-i facă nici măcar o pomană!

Catinca Roman ne-a dezvăluit ultima dorință a tatălui ei pe patul de moarte!

Iosif Zilahy s-a stins din viață, în luna septembrie, la 90 de ani! Catinca, fiica adoptivă lui Petre Roman, a stat cu tatăl său biologic până în ultima clipă. De altfel, designerul a avut o relație foarte specială cu tatăl său, de care a avut grijă până în ultima clipă a vieții lui.

Pe perioada pandemiei, Catinca Roman (55 de ani) a petrecut foarte mult timp cu tatăl său, pe care a vrut să-l ferească de virus. I-a dus mâncare, zilnic, și a petrecut cu el ore în șir. Relația celor doi a fost una foarte apropiată, așa că acum, la doar o lună după ce l-a pierdut, Cantica încă își plânge părintele.

Catinca Roman: „Tata mi-a interzis să port doliu!”

Surprinzător, Catinca nu poartă, însă, doliu! Cârcotașii s-au grăbit să eticheteze acest lucru ca o lipsă de respect din partea Catincăi. Designerița, însă, a lămurit problema, pentru Click! Aceasta a fost doar dorința expresă a tătălui ei pe patul de moarte!

Nu port doliu pentru că tata mi -a interzis acest lucru. A zis că el a avut o viață frumoasă, plină, cu rezultate profesionale și cu fericire pe plan personal. A zis că nu vrea să port doliu sau să fac pomeni și alte lucruri de genul acesta. El m-a zis sa beau doar un pahar în cinstea lui!”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Catinca Roman: „Încă nu am trecut peste moartea tatălui!" 

Catinca nu a reușit, însă, să depășească, încă, momentul trist al trecerii în neființă al tatălui ei, care a marcat-o foarte tare, în ciuda vârstei înaintate a părintelui său.

Încă nu am trecut peste moartea tatălui, chiar m-a afectat mai mult decât mă așteptam. Noi doi întodeauna am avut o relație foarte aprropiată și frumoasă. Îi simt lipsa, mi-e dor de el!”, ne-a mai spus Catinca.

Catinca Roman: „Mama a luat-o ca atare! A zis că-i pare rău!”

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman. Catinca și Oana, fiicele ei, au vrut s-o menajeze pe mama lor și să nu îi dea vestea tristă din primul moment, mai ales că Mioara Roman s-a confruntat și ea probleme de sănătate destul de grave, în ultima perioadă.

Internată într-un centru de lux de recuperare de la Snagov, după operația suferită la șold, Mioara Roman a aflat, întâmplător, uitându-se la televizor, la știri, că primul ei soț a încetat din viață.

Mama și tata au avut o relație civilizată dintotdeauna. Da, într-adevăr, am vrut s-o ferim, dar nu am putut. Cum ea e mare devoratoare de tv , de știri, nu am reușit. A luat-o ca atare! A zis că-i pare rău, ce era să zică?!”, ne-a mai dezvăluit fiica adoptivă a lui Petre Roman.

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, a fost sportiv de performanță și antrenor de scrimă. Mioara Roman a fost căsătorită cu primul ei soț timp de 12 ani. Cei doi s-au despărțit, însă, atunci când Catinca avea doar 7 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe