#Exclusiv Click!

Mara Bănică, de urgență la spital cu mama ei! Și tatăl i-a murit acolo! „I-au montat un stent”

16 februarie 2023 11:36   Interviurile Click!

Clipe grele pentru Mara Bănică! A ajuns de urgență cu mama ei la același spital unde a murit și tatăl celebrei jurnaliste, în urmă cu trei luni. Femeia a trecut printr-o intervenție chirurgicală de amploare.

Familia Marei Bănică a fost greu încercată în ultima perioadă. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a internat mama de urgență în același spital în care, în urmă cu trei luni, a decedat și tatăl ei.

Femeia are și ea, la rândul ei, probleme grave de sănătate și a fost supusă unei intervenții chirugicale la un picior.

“I-au montat un stent!”

Ironia sorții, mama a trebuit să se interneze exact pe Secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară, acum 3 luni…Emoția a fost mare și pentru mama și pentru mine.

Mai greu, sigur, pentru mama, dar nu-mi arată. Vrea să pară o stâncă. Și reușește. Doctorii i-au montat un stent la picior. Acum e bine, a fost externată”, a declarat Mara Bănică, pentru Click!

„Tata a murit cu patru zile înainte de ziua mea”

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață pe 17 noiembrie, anul trecut, din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care s-a crezut, inițial, că ar fi fost o răceală.

Tata a murit cu patru zile înainte de ziua mea. A făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus.

Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine frumoasă a lui. Tata era un om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a spus Mara, în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Mara Bănică este una dintre cele mai controversate jurnaliste din show-biz. Bruneta a avut numeroase apariții în emisiuni precum „Acces direct” și „Xtra Night Show” (Antena 1). Mara a uimit, anul trecut, atunci când a semnat cu Pro TV, pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe