#Exclusiv Click!

Merișoreanu și-a numărat operațiile estetice! „Mai un botox, mai un sân, mai o ... ”

9 noiembrie 2022 13:45   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu a pierdut numărul intervențiilor estetice! Cântăreața intrat în reparații capitale, mai ales că este și vârsta! Zilele acestea, artista a împlinit 75 de de ani și recunoaște că, în ultima vreme, a apelat din greu la o serie de retușuri la medicul estetician!

Elena Merișoreanu nu se sfiește să recunoască faptul că medicul estetician este prietenul ei, în ultima perioadă! Artista a enumerat intervențiile de ordin estetic la care a apelat până la onorabila vârstă de 75 de ani! Botox, acid hialuronic, fire în bărbie și lifting! Artista le-a încercat pe toate!

Citește și: Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile: «Suferă baba la frumusețe»

Elena Merișoreanu: „Eu îmi fac intervenții estetice în fiecare an!”

Eu îmi fac intervenții de astea estetice în fiecare an, dar nu mă operez. Uite, tocmai mi-am băgat niște botox în frunte și mi-a băgat și niște fire în obraz să mai ridice, nițel fața! Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior”, a dezvăluit artista, pentru Click!

Elena Merișoreanu a avut mari probleme cu genunchii în ultimii ani. Din cauza statului în picioare pe la concerte, artista nici nu mai putea să mai meargă, căci avea dureri înfiorătoare.

A făcut mii de injecții în genunchi, dar degeaba, așa că a ajuns să se opereze la unul dintre picioare. Acum se simte ca un fulg pe scenă și vrea să facă aceeași intervenție și la celălalt picior.

Vezi și: Scandal între doamnele muzicii românești! Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu își aruncă vorbe dure

Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine!Urmează operația la picior să o fac luna viitoare. Tot timpul zic luna viitoare și mai intervine câte ceva!

Așa că nu știu dacă am terminat-o cu operațiile! În primul rând că mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta, pe mine m-a iubit Dumnezeu și publicul!

S-au dus foarte mulți din colegii mei anul ăsta. Mă gândesc tot timpul la ei! A fost un an negru pentru noi!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Elena Merișoreanu a fost tot timpul în pas cu moda, în ce privește tratamentele revoluţionare de întinerire. Cântăreața a început cu retușurile de ordin estetic încă de pe acum 20 de ani.

A fost „coruptă” chiar de colegele sale de breaslă, Irina Loghin şi de Nicoleta Voica, pe când se aflau toate trei într-un turneu în California. Atunci, cele trei soliste au cheltuit nu mai puțin de 200 de dolari pe tatuaje. Elena Merișoareanu și-a tatuat atunci sprâncenele, însă intervenția nu a fost nici pe departe o reușită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe