#Exclusiv Click!

Mihai Mitoșeru, adevărul despre căsătorie! „N-am zis că nu mă mai însor în viața mea”

17 iunie 2024 6:09   Interviurile Click!

Se dă startul nunților la Kanal D! Emisiunea „Se strigă darul!” revine pe micile ecrane, cu un nou sezon, începând din 22 iunie. Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban își continuă călătoriile în țară, prin comunități vibrante, acolo unde tradițiile și cele mai spectaculoase obiceiuri sunt la loc de cinste. Reality show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D. 

Mihai Mitoșeru (48 de ani) s-a întors cu forțe proaspete dintr-o vacanță petrecută în Italia, la Torino, și a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, despre noul sezon de la „Se strigă darul”.
Actorul a dat din casă și despre o posibilă nuntă a lui. Se știe că Mihai încă se reface după divorțul de Noemi, care se pare că a fost femeia vieții lui.

Click!: Mihai, te așteaptă un nou sezon incendiar cu „Se strigă darul!” Ești pregătit să aduni mai multă zestre decât colega ta, Grațiela Duban? Care crezi că sunt atu-urile tale?

Mihai Mitoșeru: Întotdeauna am fost pregătit. O să vedeți multe surprize și în acest sezon. Eu zic că întotdeauna adun mai multă zestre, pentru că muncesc mai mult. 

Grațiela zice că ea adună mai multă, dar să nu o credeți. Amândoi ne luptăm, oamenii văd că îmi dau silință pentru zestrea mirelui. Dar, trebuie să urmăriți noul sezon  „Se strigă darul” ca să vedeți cât efort am depus pentru tot ce am reușit să adun.

Click!: Ai ajuns expert în nunți de când prezinți emisiunea de la Kanal D. În ce zonă din țară ești de părere că se fac cele mai frumoase și mai bănoase nunți?

Mihai Mitoșeru: Fiecare zonă are ceva aparte, în fiecare găsești lucruri interesante și frumoase. Peste tot există tradiții extraordinare, oameni frumoși. Dar, judecând după o amintire recentă care îmi vine în minte, mi se pare că în Oltenia nuntașii tare bine știu să se distreze…

Mihai Mitoșeru:  „Un mire a schimbat mireasa cu câteva zile înainte de nuntă”

 Click!: Care a fost cea mai de pomină nuntă la care ai participat până acum? Ceva pățanii memorabile?

Mihai Mitoșeru: Toate nunțile au momentele lor de pomină, pentru că vorbim de evenimente fericite la care oamenii se simt bine, se distrează, beau, mănâncă, se fură mireasa, se poartă negocieri dure pentru recuperarea ei, sau nu.

Aș putea să dau un moment de pomină și din sezonul care începe, unul la care nu ne-am fi așteptat niciodată: un mire a schimbat mireasa cu câteva zile înainte de nuntă. Așa că vă invit să urmăriți acest nou sezon, este cel mai interesant sezon de până acum.

 Click!: Îți place să furi mireasa?

Mihai Mitoșeru: Da, pentru că eu știu cum să fac treaba asta. Trebuie să o faci foarte repede, momentul să-ți ia nu mai mult de 20 de minute, pentru că se „strică” nunta altfel. În general, merg undeva foarte aproape și ne distrăm, noi cei care furăm mireasa, și știu și să negociez  „răscumpărarea” miresei, obținând pentru cei care o „fură” tot ceea ce trebuie.

 „Nu am spus nici că mă mai însor, nici că nu mă mai însor”

Click: Când jucăm și la nunta ta? Sunt șanse?

Mihai Mitoșeru: Nu știu. Nu m-am gândit la asta. Nu am spus nici că mă mai însor, nici că nu mă mai însor în viața asta. Rămâne de văzut ce se va întâmpla…

Click!: Cum a fost vacanța petrecută la Torino? Văd că, mai nou, te-ai îndrăgostit de Italia… 

Mihai Mitoșeru: Am mâncat, m-am plimbat, am mers pe jos câte șase, șapte ore pe zi. Abia acum îmi revin. A fost superb la Torino, eu iubesc Italia. Îmi place țara, îmi place mâncarea, îmi plac oamenii, îmi place totul. 

Până acum, cel mai mult îmi plăceau Florența și Roma, am fost de vreo șapte ori. La Torino am fost acum a doua oară și mi-a plăcut și mai mult, este un loc superb. O să mă mai duc.

Click!: Cum se vede Mihai Mitoșeru peste 5 ani?

Mihai Mitoșeru: Nu știu. Cred că voi face această profesie cât voi putea, ca și ai mei. Când voi avea timp sper să profit, ca și acum, de orice, de discuțiile cu prietenii, de călătorii, de o mâncare bună. Mă văd făcând ceea ce fac și acum, poate un pic mai fericit.

Mihai Mitoșeru și Grațiela Duban intră în goana după zestre la „Se strigă darul”

Noul sezon „Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor din 22 iunie, la Kanal D.

Mihai și Grațiela sunt colegi, prieteni, dar concurează pentru a strânge cea mai mare zestre. Metodele aplicate de aceștia pentru a-i convinge pe nuntași să ofere cât mai multe daruri sunt dintre cele mai ingenioase și îi solicită din plin pe cei doi îndrăgiți prezentatori.

„Mă bucur enorm să revenim în fața oamenilor cu cele mai frumoase nunți, din cele mai spectaculoase zone ale țării! Punctul meu forțe este persuasiunea! Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenți la nuntă că mireasa merită mai mult, și mai mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reușesc să-l dovedesc. 

Dragă Mitoșeru, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta!”, spune Grațiela Teohari Duban.

„Grațiela a aruncat mănușa! Ce a uitat este că am și eu farmecul meu. Și nunțile sunt bucuria mea, ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viața unui om?! Eu sunt cel care nu obosește niciodată. Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”, a spus și Mihai Mitoșeru.

Nuntașii se vor distra pe cinste, telespectatorii vor fi martorii unor obiceiuri, tradiții și evenimente memorabile, iar Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru vor face totul pentru ca mirii să aibă parte de cea mai frumoasă amintire și de cea mai consistentă zestre.

 Show-ul va fi difuzat, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi: „Am făcut multe greșeli. Am fost un fraier”

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au format unul dintre cele mai urmărite și mai frumoase cupluri din showbiz. În 2020, cei doi, însă, au șocat când au anunțat divorțul. Au mai avut multe despărțiri și certuri până la acel moment, dar nu definitive.

„Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai.

Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost un fraier”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, prezent în platoul WOWbiz, la doi ani după divorț. 

Camelia Mitoșeru: „Îmi pare rău! Dacă eu mor rămâne Mihai singur”

Mihai Mitoșeru (48 de ani) și Noemi Dragomir s-au iubit cu patimă timp de 13 ani de zile, dintre care patru ani au fost căsătoriți ( între 2015 – 2019).

Relația lor a fost una presărată cu despărțiri și împăcări. Deși au trecut ceva ani de la despărțirea lor, Mihai nu s-a implicat încă în nici o altă relație. 

„Mihai și acum o visează la Noemi. Îmi pare rău că dacă mor eu rămâne Mihai singur! El nu și-a găsit pe altcineva”, a spus Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, invitată recent în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

Mai multe