Mihai Mitoșeru, îndrăgostit lulea de iubita unui celebru actor de la noi! Frumoasa blondă e cunoscută și iubită de toată România

Ultima actualizare:

Viața lui Mihai Mitoșeru a fost presărată până acum atât cu momente pline de fericire și împlinire, cât și cu experiențe extrem de dureroase, care au lăsat o rană adâncă. Vedeta de televiziune a nutrit sentimente puternice de iubire față de Catrinel Sandu, la acea vreme iubita lui Lucian Viziru. Ce regret îl macină până în ziua de azi?

Mihai Mitoșeru / foto: Arhiva Click!
Mihai Mitoșeru / foto: Arhiva Click!

În urmă cu ani de zile, Mihai Mitoșeru a trăit o adevărată dramă: și-a pierdut persoana iubită, pe Cristina Duca, într-un accident rutier din care el a scăpat cu viață. În acea perioadă, nu-și cunoscuse fosta soție, pe Noemi. 

Mihai Mitoșeru, măcinat de regrete

Catrinel Sandu și Lucian Viziru au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a încheiat acum ani în urmă. Nenorocul a făcut că Mihai Mitoșeru s-a îndrăgostit și el de aceeași femeie. Regretă inclusiv în prezent faptul că nu a fost sincer cu prietenul său, Lucian, și nu s-a dus să-i spună că are sentimente față de partenera sa de la acea vreme. 

Lucian Viziru și Catrinel Sandu pe vremea când formau un cuplu
Lucian Viziru și Catrinel Sandu pe vremea când formau un cuplu

„Între cele două relații pe care le-am avut, că ți-am zis că au fost 6 ani, m-am îndrăgostit de Catrinel Sandu, care la momentul respectiv era în certuri cu Lucian Viziru. Eu cu Lucian eram oarecum prieteni. Cred că prieteni. Aia a fost marea greșeală a vieții mele. Pentru că eu, trecând prin niște chestii și rămânând singur și crezând că nu o să mă mai îndrăgostesc, eu chiar m-am îndrăgostit atunci.

S-a întâmplat la nu știu câți ani exact. Eu nu m-am dus să-i spun lui Lucian asta. Aia a fost marea greșeală. El merita să mă duc să spun: „Măi, prietene, uite m-am îndrăgostit de ea, sunt un idiot sau ceva’. Și a aflat tot de la prietenii drăguți care s-au dus și au vorbit. Aia a fost o mare greșeală a vieții mele”, a spus Mihai Mitoșeru în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

„Mă îndrăgostisem de Catrinel”

Mihai Mitoșeru recunoaște că și în prezent resimte un anumit sentiment de vinovăție. Nu îi este deloc ușor să dea ochii cu cel care i-a fost prieten, iar neliniștea resimțită are legătură cu greșeala pe care a comis-o. 

„În primul rând nu trebuia să mă îndrăgostesc de ea, că nu știam că a terminat-o cu Lucian și mai ales că el era prieten cu mine. Și acum când îl văd mi-e rușine, pentru că trebuia să-i spun: „Băi, m-am îndrăgostit!’ Și poate mă înțelegea și el prin ce situație am trecut, că eu văd că încă mai pot să mă îndrăgostesc, poate chiar mă înțelegea, că e un băiat extraordinar. Uite, îmi pare rău, dar mă îndrăgostisem de Catrinel”, a mai spus prezentatorul TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
dani otil jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
iumor jpg
netflix pixabay png
555 (5) jpg
banner andreea tonciu png
netflix pixabay jpg
tavi clonda jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net