Catrinel Sandu a petrecut la Miami cei 4 ani de căsnicie cu medicul stomatolog american, Steve Schroeter: „Nu am cuvinte să îți spun cât sunt de fericită! Este totul meu!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu (47 de ani) se declară o soție fericită de când s-a căsătorit cu medicul stomatolog american Steve Schroeter, pe 11 noiembrie 2020, în America.

Cei doi au sărbătorit, în acest weekend, aniversarea celor 4 ani de căsătorie, într-o escapadă super romantică la Miami, alături de prietenii lor de acolo. S-au întors acasă super fericiți, dar obosiți, pentru că au petrecut așa cum se cuvine.

Ești totul meu!", i-a urat Catrinel Sandu printr-un mesaj de dragoste emoționant soțului său, pe social media, iar nouă ne-a povestit cum au ales să marcheze acest moment important din viața lor și unde și-au dorit să petreacă.

„Am fost tot weekendul în Miami și am sărbătorit frumos 4 ani de căsătorie și 7 ani de când suntem împreună! Am luat niște bilete la un concert la care am tot vrut să mergem să îl vedem, și uite că acum s-a nimerit la fix! Am fost și am văzut un concert cu cei trei faimoși, cei trei "Mușchetari",  Ricky Martin, Pitbull, și Enrique Iglesias. A fost foarte frumos! Noi avem niște prieteni care locuiesc în Miami și am mai plecat cu încă un cuplu dintre cei mai buni prieteni de-ai noștri de aici, Cristi cu Adriana, am fost o gașcă foarte-foarte frumoasă! Am mers și am mâncat la un restaurant foarte frumos și am petrecut vineri, sâmbătă și acum, uite, e duminică, și ne întoarcem înapoi acasă. A fost un weekend foarte frumos! Nu aș locui acolo și nu aș sta la Miami, dar pentru escapade de weekend și distracție este super!", ne-a povestit  Catrinel Sandu, resimțindu-se încă după petrecere, pentru că am prins-o exact pe drumul spre întoarcere de la Miami,  la Florida, acolo unde locuiește cu familia ei, la Sarasota.

„Sunt mai  fericită decât am fost vreodată în viața mea!”

Dacă tot am vorbit cu Catrinel Sandu la ceas aniversar, am profitat de ocazie și am întrebat-o pe cunoscuta coregrafă cât este de fericită alături de soțul ei american. Se pare că iubire ca a lor nu găsești la tot pasul!

Cât de fericită sunt? Nu am cuvinte să îți spun cât sunt de fericită! Nu cred că am putut să visez vreodată să fiu atât de fericită! Și sunt mai fericită decât am fost vreodată în viața mea, pentru că suntem chiar foarte bine! Steve este un om despre care nu am cuvinte să îți spun! Chiar vorbeam cu el și râdeam, povesteam de cupluri, că fiecare ar schimba câte ceva la celălalt. Tot timpul noi spunem că nu am schimba nimic. Pentru mine el este perfect și nouă ne place tot timpul să ne spunem unul celuilalt că suntem totul! Și așa este! El e totul pentru mine, eu sunt totul pentru el! Este mai mult decât sufletul meu pereche! Este un nivel al relației și mă bucur din suflet că suntem printre puținii oameni norocoși să avem o astfel de relație, și să întâlnești pe cineva în viața ta care să fie cea mai bună jumătate a ta, omul care să fie  totul pentru tine, și cel mai bun prieten, tot, tot, pur și simplu!”, ne-a mai mărturisit, emoționată, Catrinel Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net