Catrinel Sandu are mari emoții! Îi dă lecții de condus fiicei sale de aproape 15 ani

#Exclusiv Click!

Catrinel Sandu (46 de ani) experimentează noi emoții cu fetele ei. Fiica ei cea mare, Sara, are acum 14 ani și jumătate și a început deja să ia lecții de condus de la mama ei și de la soțul celebrei coregrafe, americanul Steve Schroeter.

Fiica lui Catrinel Sandu se pregătește deja pentru când va împlini 15 ani și își va lua permisul de condus în America. Vedeta este tare mândră de tot ce întâmplă acum în viața fetelor sale.

Deocamdată Sara face practică pe mașina mea. Urmează să își ia carnetul vara viitoare. Până atunci exersăm și facem practică cât putem de mult. Îi place foarte mult să conducă și până acum se descurcă destul de bine.

Și-a ales și mașina pe care și-o dorește dar nu o luăm încă. Vrea un Ford Bronco. O să își ia carnetul de șofer la 15 ani. Nu a făcut școala decât cu mine și cu Steve, dar are golf cart și asta a ajutat-o mult. Pe aici prin cartier o mai las să conducă și singură.

Lara face 11 ani în decembrie și ea conduce deja singură un golf cart pe aici prin cartier, cu prietenii. Au crescut fetele!", ne-a povestit Catrinel Sandu chiar în ziua în care a ieșit prin oraș cu fiica cea mare și a lăsat-o să îi conducă mașina.

De la 16 ani, Sara nu mai are nevoie să fie cu nimeni în mașină, deja poate să conducă singură. Aici nu este obligatorie școala de șoferi, de aceea face doar cu mine și cu Steve. O să își dea examenul să își ia carnetul și după ce  își ia carnetul în primul an, când face 15 ani, au voie să conducă  doar cu un însoțitor,  cineva care trebuie să fie în mașină cu ea și să aibă carnet de conducere, iar de la 16 ani, poate conduce doar ea singură.

Deja Sara conduce foarte bine, au amândouă golf cart, s-au obișnuit. Vara viitoare când venim în România vreau eu să o duc la o școală de șoferi la noi pentru că  vreau să o învăț să conducă și cu  schimbător de viteză. La noi toate mașinile sunt automate dar noi avem o mașină  sport, decapotabilă, care e cu schimbător de viteze și vreau să o învăț și așa pentru că aici nimeni nu știe să conducă o mașină cu schimbător de viteză", a mai adăugat Catrinel Sandu, care trece prin tot felul de stări cu fetele ei.

Deja Sara și Lara sunt adevărate domnișoare, iar fiica cea mare a lui Catrinel Sandu începe să își aducă prietenii acasă, însă nu are încă voie să aibă un iubit în adevăratul sens al cuvântului.

Până la balul de absolvire, în fiecare an, la liceu, în clasele a 9-a, a 10-a și a 11-a, se face "homecoming", e o tradiție anuală aici în America. S-au pregătit ea, cu cea mai bună prietenă a ei și încă doi prieteni dar nu, nu e vorba de prieten încă, nu are voie.

Sare are foarte mulți prieteni pentru că este  în două  companii de dans, una este compania de balet unde sunt și eu co-director și a doua este  în trupa de ballroom, dans de societate și are o gașcă de prieteni foarte uniți între ei, e o gașcă foarte frumoasă”, ne-a mai povestit Catrinel Sandu, care este acum foarte încântată de faptul că mama ei a ajuns ieri din nou în America. O așteptau cu toții pentru că le face cea mai bună mâncare și răsfață mereu toată familia cu bunătăți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net