Mugur Mihăescu și soția au fost nași de cununie! Cum s-au îmbrăcat în ziua cea mare

După minunata veste că va fi socru mic, pentru că fiica sa Ivona Mihăescu a fost cerută în căsătorie, în Marea Britanie, acolo unde a și început frumoasa poveste de dragoste alături de iubitul ei, iată că Mugur Mihaescu a fost astăzi, 15 octombrie, și naș de cununie! Cum s-a îmbrăcat „Garcea” și superba lui soție?

Mugur Mihăescu și soția au fost nași de cununie / Foto: Arhiva Click!
Mugur Mihăescu și soția au fost nași de cununie / Foto: Arhiva Click!

Cu câteva zile înainte, Mugur Mihăescu (56 de ani) a primit cea mai frumoasă veste! Ivona (26 de ani), fiica actorului, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în Marea Britanie, locul unde a început povestea lor de iubire. După o relație de lungă durată, Vlad Gubura și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare, iar cererea a fost cât se poate de romantică, în Bath, Somerset, fix în locul în care cei doi s-au cunoscut.

„Logodiți în orașul în care a început totul”, a scris Ivona, în dreptul imaginii în care apare alături de viitorul ei soț, publicată pe pagina sa personală de Instagram.

Și iată că, până să își vadă fata în fața altarului, Mugur Mihăescu, cunoscut pentru celebrul rol „Garcea”, și soția sa, Rodica Mihăescu, au fost nași de cununie pentru alți doi tineri. Pentru această zi în care finii lor au ales să își unească destinele, cei doi se pare că au ales să se asorteze la ținute. Actorul a optat pentru un costum albastru, iar ca încălțări a ales pantofi în culoarea maro, iar soția sa a purtat o rochie elegantă albastră, o nunță mai închisă, lungă.

Cum s-au îmbrăcat Garcea și soția sa în ziua cea mare 

Cei doi se pare că au ales ținute în culoarea albastru / Foto: Instagram
Cei doi se pare că au ales ținute în culoarea albastru / Foto: Instagram

Mugur Mihăescu și soția sa au fost colegi de liceu, acolo s-au și cunoscut prima dată, iar mai apoi a fost o întâmplare faptul că au dat amândoi la aceeași facultate. Relația lor a început după ce amândoi și-au terminat studiile și iată că a fost de bun augur pentru că după 25 de ani și mai bine ei sunt încă împreună  și au o fiică minunată.

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net