Mugur Mihăescu va fi socru! Fiica lui, Ivona, a fost cerută în căsătorie. Ce spune Garcea despre viitorul ginere? „Sper să rămână împreună”

Mugur Mihăescu, alias Garcea, va fi socru mic! Frumoasa lui fiică, Ivona Mihăescu, a fost cerută în căsătorie. Tânăra și iubitul ei au publicat imagini emoționante cu momentul în care s-au logodit, în Anglia, acolo unde a și inceput povestea lor de amor.

Ivona (26 de ani), fiica actorului Mugur Mihăescu, a luat hotărârea de a se muta în Marea Britanie pentru a-și finaliza studiile, stabilindu-se definitiv acolo alături de iubitul ei, Vlad Gabura. După o relație de lungă durată, tânărul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie.

Ivona Mihăescu a publicat imaginea cu inelul de logodnă. Iubitul a cerut-o în genunchi!

Cererea a fost una romantică și a avut loc în Marea Britanie, mai exact în Bath, Somerset, fix în locul în care cei doi s-au cunoscut. Fiica lui Mugur Mihăescu a postat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodnă,

Logodiți în orașul în care a început totul”, a scris Ivona, în dreptul imaginii în care apare alături de viitorul ei soț.

Tatăl ei a reacționat și el, postând patru inimioare roșii.

Vlad Gabura, viitorul ginere al lui Mugur Mihăescu, a publicat și el pe Instagram imagini din timpul cererii în căsătorie, când a îngenuncheat în fața iubitei sale, dăruindu-i inelul.

Ce spune Garcea despre viitorul ginere? „Mi-e ca un frate!”

Ivona trăiește de mai mult timp o poveste de dragoste minunată alături de Vlad, un tânăr bine educat, cu care se înțelege de minune și pe care Mugur Mihăescu îl tratează ca pe un frate.

Cert este că am împărțit cu nevastă-mea aceleași valori, aceeași creștere, avem aceleași valori familiale și atunci indiferent ce certuri am mai avut și noi, ce disensiuni, am rămas împreună. Și uite că acum vine copilul din urmă, Ivona, care are 26 de ani, care are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră.

Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că-i frate-miu. Eu sper să rămână împreună, acum nu decid eu, ei decid, ei știu care sunt compromisurile vieții lor. Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca și mine, să îți dai seama că este cel mai bun lucru pe care puteai să îl faci. Eu am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie.

Să fie femeia aia, cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-n-coa, să fie mândră, să fie independentă, să știe să ierte, să știe să pedepsească.

Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut dărui viața. A șlefuit-o viața asta și mă-sa. O venereze într-un fel pentru asta, pentru ce a putut să facă. Am contribuit și eu, ce-i drept, nu foarte mult, dar cel mai mare rol l-a avut nevastă-mea”, a mărturisit Mugur Mihăescu, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Ivona Mihăescu are 26 de ani și a absolvit liceul Gheorghe Lazăr în anul 2016, luând Bacalaureatul cu media 9,95. Ulterior, tânăra a studiat la o Universitate din Marea Britanie.

Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită.

Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”, a povestit Mugur Mihăescu, pentru Click!

Mugur Mihăescu (56 de ani) este căsătorit de peste două decenii cu partenera sa de viață, Rodica, și au împreună o fiică, Ivona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net