Catrinel Sandu, croazieră de vis în Bahamas! Coregrafa s-a bucurat de o minivacanță cu familia

#Exclusiv Click!

Catrinel Sandu (46 ani) s-a întors dintr-o scurtă escapadă în Bahamas, acolo unde a ales să plece alături de soțul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter, mama ei, dar și cele două fetițe ale sale, Lara Nicole și Sara Maria, de respectiv 10 și 13 ani și jumătate. 

„Trebuia să fugim câteva zile”

Pentru că în ultima perioadă a muncit extrem de mult, implicându-se în proiectele pe care le-a avut la „Manatee School For the Arts”, cea mai mare școală de arte din orașul ei, acolo unde lucrează de câțiva ani buni, ca profesor de dans și coregraf, Catrinel Sandu a simțit nevoia de respiro preț de câteva zile, pentru a se destinde și a se relaxa puțin. Așa că, soțul ei, care o răsfață mereu, i-a îndeplinit dorința! A dus-o într-o croazieră minunată, în Bahamas.

„Am fost într-o croziera de 3 nopți și 4 zile în Bahamas. Ne-am dus pentru că eu am avut o perioadă foarte-foarte aglomerată. Am avut aproape o lună de zile în care am lucrat sâmbăta și duminica nonstop, pentru că  am avut foarte multe spectacole, foarte multe evenimente, unde am reprezentat școala unde eu lucrez, am avut competiții, a fost chiar un maraton. Am simțit nevoia să fugim câteva zile, undeva unde să mă relaxez puțin, pentru că la noi se termină anul școlar. Eu mai am doar 3 săptămâni de școală și gata, începe perioada de examene, de închidere de an, o altă nebunie altfel decât cealaltă care  a fost cu spectacole, evenimente. Acum vine partea de profesor. Trebuie să pun note, să închei anul, semestre, programe, grile, curriculum pentru anul viitor și i-am spus lui Steve că trebuie să fugim undeva, câteva zile”, ne-a povestit Catrinel Sandu, proaspăt întoarsă din croazieră, pentru Click! 

Vacanță fără telefoane și internet

Cu toții s-au simțit minunat și s-au bucurat de atmosfera de pe vasul de croazieră, și-au încărcat bateriile, au petrecut timp împreună, au stat la piscină și au fost seara la diverse spectacole, așa că sejurul a fost unul cât se poate de plăcut.

„A fost o perioadă bună pe care am ales-o, a putut și soțul meu să plece de la job. Fetele erau și ele obosite, nu au plecat de la școală decât două zile, ca și mine, de altfel.  Am fost în Bahamas pentru că e foarte aproape și la îndemână, croaziera de 3 nopți și 4 zile e cea mai ușoară.  Iar, în Bahamas, avem o familie, prieteni foarte buni de-ai noștri, Tatiana și Glenn, care s-au mutat acolo acum 3 ani de zile, locuiesc într-un resort foarte frumos și am profitat de ocazie dacă tot am ajuns în zonă. Cum a ajuns vasul în port, am luat un taxi și am plecat direct la ei la resort, am petrecut toată ziua cu ei acolo, apoi seara ne-am întors înapoi pe vas.

Ne-a plăcut foarte mult compania cu care am mers acum, Royal Carribean, pentru că vasele sunt foarte noi, foarte frumoase, foarte mari și în afară de servicii, mâncare, camere, care toate sunt foarte frumoase, am avut spectacol în fiecare seară, dar  spectacole adevărate cu patinaj, musicaluri, varietăți, a fost un pansament pentru suflet.  Nu a fost un eveniment special, l-am făcut noi să fie special. Ne place mult când mergem în croazieră. Este a doua oară când facem genul ăsta de  minivacanță în familie, pentru că, în primul rând, că nu folosim deloc telefoanele, decât pentru poze, atât, nu internet, nu nimic, deci doar suntem noi toți împreună, cinăm în fiecare seară, ne plimbăm, ne jucăm, stăm la piscină, citim, vorbim, e un moment în care chiar ne umplem de tot ce înseamnă lucruri care ne atrag și ne conectăm cu familia. A fost ceva pentru noi, niște zile super minunate și importante, petrecute în familie!”, ne-a mai mărturisit Catrinel Sandu, care arată într-un mare fel la cei 46 de ani ai săi, iar cele două fete ale sale, Lara și Sara, i-au moștenit atât frumusețea cât și trupul de balerină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net