Catrinel Sandu se întoarce în televiziune?: „E în mine, e în sânge, acolo. E ca un drog”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu ( 46 ani) a avut parte de un sfârșit de an de poveste, la ea acasă, în Florida, în prezența a peste 40 de persoane, pentru că așa obișnuiește să petreacă de obicei. Vedeta ne-a povestit, nostalgică, și despre perioada în care lucra în televiziune. Se întoarce sau nu, ne spune chiar ea.

A intrat în noul an extrem de bucuroasă, fericită și recunoscătoare pentru familia  pe care o are și pentru relația frumoasă pe care și-a construit-o alături de soțul sau, medicul stomatolog Steve Schroeter.

Citește și: Catrinel Sandu, super surpriză de la soţul american după nunta din România

„Revelionul a fost foarte frumos, am avut casa plină, peste 40 de persoane. Întotdeauna noi sărbătorim Revelionul așa, cu mare fast și marea majoritate a prietenilor vin la noi. Zboară de peste tot, vin la noi din Texas, din Seattle, din Orlando au venit, cei de aici,  de data asta au fost foarte mulți români, cred că 80% români și ceilalți americani dar a fost un Revelion internațional pentru că avem prieteni de peste tot, din Puerto Rico, din Venezuela, avem prieteni americani, prieteni din Peru, Moldova, Ucraina, Croația. A fost un Revelion internațional.”, ne-a povestit Catrinel Sandu, care și-a sărbătorit în decembrie 2022 și fiica cea mică, pe Lara, despre care ne-a mărturisit că este o adevărată răsfățată.

Vezi și: Catrinel Sandu, lună de miere la Paris, cu soțul și cei patru copii: "Suntem foarte fericiți"

„Lara a făcut 10 ani pe 26 decembrie și i-am sărbătorit ziua de două ori, o dată cu  prietenii de la școală într-un loc de joacă foarte frumos, unde și-a dorit ea, și chiar de ziua ei, am mers cu familia la un restaurant unde se gătește în fața ta și e unul dintre restaurantele ei preferate și am fost cu toată familia acolo.

De ziua ei și-a dorit un laptop nou, pe care să poată să îl ia la școală și a primit o groază de alte jocuri și haine și dulciuri și de toate. E cam răsfățată, să zic așa, pentru că ea primește de două ori.  Și de Crăciun, pe 25 decembrie, și pe 26 decembrie, de ziua ei.”, a mai spus Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu este extrem de fericită alături de soțul ei, medicul stomatolog din America, Steve Schroeter, cu care s-a căsătorit în secret în România,  în vara lui 2021, la un an și jumătate după ce a avut loc superba nuntă din Statele Unite. Întrebată de reporterii Click! cât de fericită este acum și ce îi mai lipsește, Catrinel Sandu s-a declarat pe deplin mulțumită și fericită! Poate chiar cea mai fericită ca până acum!

„Nu am cuvinte să spun cât sunt de fericită! Asta îi spuneam  și lui mama, atunci când fiecare își punea o dorința de noul an!  Sunt fericită așa cum nu am fost  cred că niciodată în viața mea. Am absolut tot ce îmi doresc, am un soț care este extraordinar din toate punctele de vedere!

Este cel mai bun prieten al meu, niciodată nu am avut un prieten atât de bun, mă iubește enorm de mult, îl iubesc enorm de mult, suntem cu adevărat parteneri din toate punctele de vedere, e un tată extraordinar, un prieten, un doctor extraordinar, sunt la apogeu.

Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, să putem să menținem ceea ce avem, să ne crească copiii frumoși și  sănătoși și să putem să le dăm o educație bună și ei la rândul lor să devină niște oameni extraordinari, nu-mi doresc decât mama să fie sănătoasă și să fie cu noi, și eu la fel, să am puterea de  muncă pe care o am acum, să fac în continuare lucruri frumoase cum fac în ultimii 5 ani la școala la care lucrez și cu compania de balet pe care o am, atâta tot, doar să menținem ceea ce avem, cu sănătate, cu dragoste, cu respect, cu înțelegere.”, a declarat Catrinel Sandu, pentru Click!.

Îi este tare dor de televiziune și și-ar dori un proiect estival

Pentru că în America are cablu TV cu programele românești, iar mama ei se uită des la televizor, Catrinel Sandu a descoperit cu drag că la postul Național TV rulează serialul “Cuscrele”, în care a jucat și de care și-a adus aminte cu nostalgie.

„Cei de la Național TV au reluat serialul "Cuscrele" în care am avut deosebita onoare și plăcere de a juca alături de cele mai mari nume ale teatrului și cinematografiei românești. Doamna Draga Olteanu este acolo, doamna Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Magda Catone, Șerban Ionescu, mulți, foarte mulți.

Acum realizez ce complex de oameni extraordinari a avut acest serial și am și eu aici cablu, de fapt, mama, și ea vede toate canalele românești și soțul meu, Steve le înregistrează. A  zis că atunci când o să fiu eu mai bătrână decât sunt acum, le vom arată nepoților noștri și e  foarte fascinat și înregistrează fiecare episod.”, ne-a povestit Catrinel, căreia i-ar mai plăcea să lucreze în televiziune.

Iată și: Catrinel Sandu nu ratează nicio ocazie să promoveze afacerea soțului dentist. Cum s-au fotografiat fiicele ei

„Îți dai seama că mi-e dor! Am început  televiziunea în 1999. Sunt foarte  mulți ani de atunci și să știi că am făcut atât de multe lucruri pe care le-am și uitat. Acum, revăzând foarte multe chestii pe care Naționalul le transmite, chiar și Prima, chiar și TVR-ul,  sunt multe amintiri frumoase, extraordinare.

E o perioadă foarte lungă din viață mea, în care numai asta am făcut. E în mine, e în sânge, acolo. Se spune că televiziunea e ca un drog. O dată ce guști din ea, e foarte greu să nu fii dependent. Îmi lipsește foarte mult și mi-aș dori foarte tare, așa, în perioada de vara,  pentru că este singura perioadă în care aș putea să vin în țară și să stau mai mult, mi-aș dori să pot să fac așa un proiect sezonier de vară”,  s-a mai confesat Catrinel Sandu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net