Catrinel Sandu a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant transmis de soțul american

#Exclusiv Click!

A împlinit 46 de ani și i-a aniversat în America, în Florida, acolo unde locuiește de ani buni, alături de familia ei frumoasă. A primit flori și multe cadouri și a ieșit cu ai ei la o cină în oraș, fiind recunoscătoare pentru tot ce trăiește acum și toată fericirea care îi dă târcoale.

Catrinel Sandu a împlinit 46 de ani! 

“A fost foarte frumos de ziua mea! Am fost toată familia la un restaurant pe apă, foarte frumos! Am primit și multe cadouri, dar cadoul meu cel mai de preț este încă în fabrică”, ne-a mărturisit, misterioasă, Catrinel. În plus, vedeta a mai adăugat că va avea casa plină de sărbători. “Avem casa plină de sărbători. Ne vin mulți prieteni din România și de pe aici în vizită. Este deja tradiție la noi”, a mai spus Catrinel Sandu pentru Click!.

Catrinel e cu atât mai fericită cu cât mama sa s-a întors alături de familia ei, pentru că aceasta o ajută cu casa, gătitul și fetele sale, dar și pentru faptul că familia lor s-a mărit.

După ce și-a pierdut patrupedul și a suferit enorm în urma morții lui, Catrinel a decis să aducă acasă un alt cățel, pe Champ, care a fost imediat îndrăgit de întreaga familie.

Catrinel Sandu este extrem de fericită alături de soțul ei, medicul stomatolog din America, Steve Schroeter, cu care s-a căsătorit în secret în România,  în vara lui 2021, la un an și jumătate după ce a avut loc superba nuntă din Statele Unite.

Nu doar Catrinel este mega îndrăgostită de soțul  i american ci și acesta, la rândul său. Chiar de ziua ei, pe 19 noiembrie, Steve i-a făcut o urare emoționantă lui Catrinel, la ceas aniversar, care a sunat cam așa: “La mulți ani, uimitoarea mea, Catrinel! Mă uimești mereu cu frumusețea ta, cu strălucirea minții și personalitatea intrigantă. Împlinești 46 de ani dar arăți de 26! Ești raza de soare din viața mea! Te iubesc, soția mea superbă!”, a fost mesajul postat pe social media de soțul lui Catrinel Sandu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg