Mihai Mitoșeru și-a luat adio, definitiv, de la Noemi! Este îndrăgostit lulea de o altă fată

Ultima actualizare:

Mihai Mitoșeru (47 ani) a devenit mai înțelept și e într-o pasă bună! Și profesional și personal! Se pare că prezentatorul de la “Se strigă darul”, frumoasa emisiune de la Kanal D, s-a îndrăgostit! A întâlnit o fată a cărei identitate o ține încă ascunsă pentru că relația lor este prea proaspătă și la început de drum și încă nu îi vine să creadă că există! Mito, așa cum i se mai zice vedetei tv, a povestit pentru Click! și despre experiența de la Teo, dar și despre cât de mult își iubește mama și cum are grijă de ea!

Mihai Mitoșeru iubește din nou!
Mihai Mitoșeru iubește din nou!
  • Mihai, cum sună vara asta pentru tine?

Sunt foarte bine, vara asta sună minunat, în sensul că m-am și distrat, am și muncit!

  • Cum vrei să te distrezi în continuare? Dacă intrați acum în vacanță...

Nu intrăm în vacanță, la mine vacanța e undeva de luni până miercuri sau de luni până joi, depinde, că mai am și evenimente, nu doar filmări. O perioadă sunt evenimente și marțea și miercurea, fac cei care aveau programate acum și cei care vroiau să facă anul viitor dar le e frică că nu mai prind.

Cam prind totuși, așa 3-4 zile de plecat și în general fac ceea ce făceam înainte de pandemie, plec din țară. Italia, Spania, Portugalia, mă duc, chiar dacă am mai fost de 3 ori, de 5 ori, de 10 ori, mă duc, îmi place, vizitez în continuare, mănânc, îmi place să merg în altă parte. Nu mai am nici bani de Mamaia, e adevărat!

Știi că gluma asta pe care am făcut-o cred că eu primul și o tot fac, nu mai e chiar glumă, în ultima perioadă! Eu la Mamaia am fost acum o lună și am cheltuit mai mulți bani decât la Roma! În alea 3 zile sau 4 zile cât mă duc eu în vacanță, eu mă încarc, mă încarc pentru poate o lună de muncă.

Din păcate: Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia în pandemie: «M-am îngrășat 10 kg. O luam razna»

Mihai Mitoșeru a fost coleg cu Teo, dar are alte proiecte în plan!

  • Cum a fost experiența cu emisiunea lui Teo?

Superbă experiența cu Teo! Sunt prieten cu Teo de 24 de ani! Și am mai fost împreună înainte la emisiuni dar nu lucram împreună, eram invitat în emisiune, sau ea la mine acum mulți ani și am fi vrut să lucrăm.

Uite că s-a întâmplat să lucrăm și a fost foarte frumos! Parcă și prietenia a fost altfel pentru că noi chiar dacă  eram foarte buni prieteni și, oricând dacă era o problemă, eram acolo unul pentru celălalt, nu ne vedeam atât de des!

Acum ne-am și văzut foarte des! După emisiune, efectiv plecam  toți împreună, eu cu Bella și cu Teo plecăm împreună undeva și stăteam, mâncam, glumea, râdeam, vorbeam! Și a însemnat enorm și pentru prietenia noastră, care practic e cea mai importantă!

Iată și: Mihai Mitoșeru regretă cumplit despărțirea de Noemi: «Am divorțat, am fost un fraier»

  • Tu ai început de mult să faci televiziune și vreau să te rog să îmi spui ce nu îți place în momentul de față sau dacă ai un regret de atunci când se făcea televiziune, când ai început tu cu Bingo, până în zilele noastre, cu experiența pe care o ai acum la Kanal D!

Tot timpul s-a schimbat! Poate de la an la an se schimbă câte ceva! Important e să poți să te adaptezi, să poți să vezi ce trebuie să faci și cum să faci și mai ales pentru publicul care este acum! Pentru că noi întotdeauna facem pentru public! Publicul telespectator, publicul spectator, depinde de ce faci și unde ești!

Este greu să te adaptezi, nu e ușor! Dar e și mai frumos când poți să o faci și cel mai important e să vezi că lumea te aplaudă sau audiența! E cea mai mare satisfacție pentru că înseamnă că ți-ai făcut treaba bine!

Cum a fost, de exemplu, chiar weekend-ul asta, când i-am bătut pe foștii colegi, de exemplu, e o satisfacție mare de tot și înseamnă că îmi fac bine treaba și încerc să o fac și mai bine săptămâna asta!

Ups: Grațiela Duban l-a amenințat pe Mihai Mitoșeru, în emisiunea "Se strigă darul": «S-a dus norocul! Eu nu sunt Andreea Mantea»!

  • Tu ești foarte apropiat de mama ta! Aveți o super mega relație! Cum e ea acum?

Sunt cel mai apropiat de mama mea pentru că numai pe mama o am. Și ea pe mine! Nu am frați, nu am surori, tata nu mai e, suntem noi în momentul ăsta!

  • E bine, e ok?

E foarte bine mama! Poate asta e  și motivul pentru care sunt și eu foarte bine! Și Doamne ajută! Îmi dă forță multă mama! Mama e opusul meu! Eu sunt fricos,  eu sunt anxios, sunt ipohondru! Mama e omul care își bagă în cap să fie bine, i se pare că totul e frumos! Și îmi dă forță!

Iată și: Camelia Mitoșeru, primele declarații după externarea din spital: „Nu mi-am luat pastilele”

Mihai Mitoșeru iubește din nou!

  •  De când te-ai separat de Noemi, nu te-am mai văzut  cu nimeni ...

Cred că nici înainte nu m-ai văzut! Cred că m-ai văzut doar cu cele două relații din  viața mea! Una de 10, una de 14 ani!

  • Da, este foarte adevărat, dar ce s-a schimbat în viața ta, în ultima vreme?

Nu e bărbătește să spui că ai fost cu o femeie, nu e frumos să spui că ai fost cu o femeie! Nu sunt golan, chiar dacă poate am părut vreodată! Că dacă eram singur și am ieșit înseamnă că sunt golan în mintea unora.

  • Ce îți dorești tu de la o femeie care să fie  lângă tine?

Îmi doresc mult! Îmi doresc puțin dar mult! Îmi doresc să fie normală, îmi doresc să pot să vorbesc cu ea, să  mă uit la ea, să mănânc cu ea, să  îmi placă totul cu ea!

Mai vezi și: Noemi, primele declarații după divorțul de Mihai Mitoșeru. A venit la ziua lui. "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

  • Te mai vezi căsătorit la un moment dat?

Da! Dar nu am de-astea!  Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu... Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!

  • Dar voi mai țineți legătura!

Da, îi las cățelul când plec, de multe ori! Și cred, nu știu dacă mă voi căsători neapărat, dar cred că voi avea o relație și sper că voi avea o relație!

  • Mama ta cred că așteaptă nepoți!

Mama cred că vrea mai mult decât vreau eu! Da! Nu o fac pentru mama, o fac pentru mine în primul rând!

  • Trebuie să aibă Mitoșeru moștenitori!

Da! Uite, dacă tot am vorbit,  eu sunt foarte sincer! Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!

Citește și: Mihai Mitoșeru, poză emoționantă cu mama lui, după operația pe creier: "Mama a venit acasă!"

  • Nu mai crezi așa ușor în iubire...

Nu mai cred! Nici în Moș Crăciun nu mai cred! Cu toate că de obicei cred în cine face cadouri... Timpul mi-a demonstrat multe în viața asta și o să îmi demonstreze mai departe, în bine.

  • Ai vreun regret? Te macină ceva?

Am multe regrete, toți avem regrete, nu știu! Habar nu am! Tot timpul mă gândesc, dacă aveam mintea de acum și aș fi dat timpul înapoi, aș fi făcut totul altfel! E tardiv! Sunt lecții de viață!

Iată și: Mihai Mitoșeru, spovedanie după operația mamei: "Am greșit față de soția mea, iar ea a fost acum lângă mine"

  • Cum te relaxezi în timpul liber?

Mă văd cu prietenii, joc fotbal, mă uit la filme. Am momente în care stau pur și simplu și nu fac nimic. Canapeaua deja cred că mă înjură, plimb cățelul, mă joc cu cățelul și mă duc la mama cât pot de des. După operație am stat câteva luni cu ea, dar cu mama nu mai stau de la 18 ani, atunci am plecat de acasă și am vrut să merg să muncesc, ca să nu mai îmi dea mama bani.

  • Ce îți dorești tu pentru tine ca să fii așa pe deplin împlinit?

Să fie mama în primul rând sănătoasă și apoi fericită, să muncesc și fata cu care mă văd acuma să nu aibă niciun defect! Să rămână așa cum e acuma!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net