Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia în pandemie: «M-am îngrășat 10 kg. O luam razna»

Ultima actualizare:

Mihai Mitoșeru a oferit recent un interviu, în cadrul căruia a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a schimbat complet stilul de viață. Prezentatorul TV căzuse într-o depresie cruntă, iar ulterior a acumulat și 10 kilograme în plus.

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că perioada pandemiei de coronavirus, care s-a întins pe perioada a doi ani, l-a afectat cumplit. Prezentatorul TV a recunoscut că s-a luptat cu depresia, trăind momente pe care nu credea că le va putea depăși. De asemenea, actorul s-a îngrășat 10 kilograme, după ce a început să mănânce necontrolat. 

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia în pandemie

Lipsa activității și izolarea l-au făcut pe Mihai Mitoșeru să „cadă psihic”, a spus el. De asemenea, gândul că o putea pierde pe mama lui, Camelia Mitoșeru, care a trecut și printr-o operație la cap, a jucat și el un rol important în adâncirea depresiei.

Pentru mine a fost groaznic. Am căzut psihic. Chiar dacă aveam prieteni lângă mine, mai vorbeam prin videocall, dar tot am căzut psihic. Mai ales că nici nu munceam. M-am îngrășat ca porcul, am pus vreo 10 kg – am scăpat totuși de ele -, a fost greu.

Dar cel mai rău a fost la căpățână, mai ales când mă gândeam că nu o să mai fie mama, iar asta e greu de acceptat. Seara unui burlac închis în casă, singur, arăta groaznic. Seara începea pe la ora 12, la prânz. Nici măcar vinul nu mai mergea.”, a mărturisit Mihai Mitoșeru. Acesta a început ulterior să meargă la sală și a scăpat de kilogramele nedorite.

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă cumplit despărțirea de Noemi: «Am divorțat, am fost un fraier»

Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să acumuleze 10 kilograme, în perioada izolării

Actorul a dezvăluit că nu mai făcea deloc mișcare și își găsise refugiul în mâncare de tip fast-food, nesănătoasă, care îi oferea un confort de moment, dar care și-a spus în cele din urmă cuvântul. Gândul că rămăsese „singur” nu îi dădea deloc pace.

Mă uitam la seriale, până a doua zi dimineața, ca să nu mor. (..) Nu făceam niciun fel de sport, dar îmi comandam pizza, burgeri, shaorma, clătite și alte lucruri din-astea „sănătoase” ca să nu înnebunesc. Dar înnebuneam, o luam razna până la sfârșitul zilei, zilnic, era foarte rău.

Mi-am dat seama că am rămas singur, că până la urmă n-am copii, n-am familie, soție sau frați. Mi-am dat seama că am greșit că am rămas singur, că trebuia să fac ceva ca să nu rămân singur. Am trecut prin multe, am învățat multe, sper că nu o să mai greșesc în viitor.”, a mai spus Mihai Mitoșeru, pentru Fanatik. 

Amintim că Mihai Mitoșeru și fosta lui soție, Noemi, au anunțat la finalul anului 2019 că intenționeză să meargă pe drumuri separate, după o relație care a durat 13 ani. Recent, actorul a dezvăluit că regretă decizia de a divorța.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net