Mihai Mitoșeru regretă cumplit despărțirea de Noemi: «Am divorțat, am fost un fraier»

Ultima actualizare:

MIhai Mitoșeru și Noemi au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au anunțat la finalul anului 2019 că intenționeză să meargă pe drumuri separate, după o relație care a durat 13 ani. La aproape trei ani de la despărțire, Mihai regretă decizia de a se separa de soția sa și este nostalgic atunci când se gândește la vremurile bune. 

Noemi și Mihai s-au despărțit în anul 2022
Noemi și Mihai s-au despărțit în anul 2022

Mihai și Noemi s-au cununat civil în anul 2015, iar în anul 2019 au decis să pună capăt legăturii. Invitat în platoul unei emisiuni televizate, Mihai și-a deschis sufletul și a dezvăluit cât de dificilă a fost pandemia pentru el, dar a vorbit și despre lecțiile importante de viață pe care le-a învățat. 

Mihai susține că a învățat foarte multe lucrui în ultimii doi ani și regretă nespus unele dintre deciziile pe care le-a luat. Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Noemi și modalitatea în care a reușit să proceseze șocul despărțirii. 

Mihai Mitoșeru susține că decizia de a se despărți de Noemi a fost una dintre cele mai necugetate hotărâri pe care le-a luat vreodată. 

"Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat..că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, am fost fraier", a declarat Mihai Mitoșeru.

Mama lui Mihai Mitoșeru, probleme grave de sănătate

Perioada pandemiei a fost dificilă pentru Mihai Mitoșeru nu doar pentru că a trecut printr-o despărțire dureroasă, ci și pentru că mama sa s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Prezentatorul a dezvăluit că își face griji de fiecare dată când mama lui nu îi răspunde la telefon și se gândește la cele mai rele scenarii posibile. 

”După aceea s-a întâmplat cu mama să aibă tumoră pe creier, 6 centimetri, exact acum un an și ceva s-a operat. După aceea a fost bine, a fost rău, a fost bine, a fost rău. Și acum stau cu stres, când mă sună, nu mă sună, a luat pastile, n-a luat pastilele...dacă nu răspunde, deja înnebunesc și plec spre ea", a povestit Mihai. 

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net