#Exclusiv Click!

Nebunie curată! Adriana Bahmuțeanu, în rochie de mireasă pentru a doua oară

20 octombrie 2022 8:17   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Tocmai când se aștepta mai puțin, Adrianei Bahmuțeanu i-a ieșit amorul în cale. Un american venit tocmai din California pentru ea: George Restivan a cucerit-o de la prima întâlnire pe Bahmu, căci a și cerut-o de soție pe trotuar, în fața casei! Mai ceva ca-n „Liceenii”! Vedeta urmează să îmbrace rochia de mireasă!

După ce s-a ars cu „ciorba” lui Prigoană, acum suflă și în iaurt! 

Adriana Bahmuțeanu (48 se ani) îmbracă, din nou, rochia de mireasă! Americanul George Restivan este bărbatul care o va duce la altar, după Silviu Prigoană, și care s-a mutat în România special pentru ea.

Cei doi au făcut, în luna iulie, o logodnă în biserică, după numai trei luni de relație, și toată lumea se aștepta ca să avem parte și de o nuntă fulger! Iată însă că, precaută din fire și mână strânsă cum o știm, Adriana Bahmuțeanu a decis să mai amâne nițel nunta cu americanul, până ce trece criza energetică.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, terorizată de fostul iubit grec!

Nunta o să fie! Acuma cu criza financiară, cu facturile, scumpirea la energie, e complicat. Ce ne facem dacă ne vine o factură de aia de sute de mii de euro? În America nu fac, pentru că avem mulți prieteni aici care nu pot veni acolo. teptăm să treacă criza financiară!

În primăvară jucăm la nuntă, să treacă criza facturilor! Nu vrem nuntă cu stres, că trebuie să stingem lumina la ora 10! O să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine!”, a spus fosta jurnalistă, pentru Click!.

Cum s-au cunoscut porumbeii? „Stăteam pe bordură, ca liceeni, la 5 dimineața!”

Povestea de dragoste dinte Adriana și american a debutat ca-n filme! Acesta a văzut-o într-un video al clarvăzătoarei Carmen Harra și s-a îndrăgostit iremediabil de Bahmu! De altfel, Carmen Harra va fi și nașa cuplului, se anunța din primăvară.

Carmen Harra este cea care ne-a făcut cunoștință, întâmplător. Eu am pus ochii pe Adriana, mă uitam la un live pe net de-al doamnei Carmen Harra, prin primăvară așa, și atunci am zis să merg la București cu un pachet să-l duc. M-am oferit eu că am o treabă pe la București, dar eu vroiam să mă bag în seamă cu Adriana!

M-am uitat la videourile ei unde spunea că nu mai sunt meșteri în țara asta să-i bată un cui și atunci mi s-a aprins beculețul! Hai merg la Bucuresti aș vrea s-o cunosc!”, ne-a povestit iubitul lui Bahmu, George Restivan.

Vezi și: Ce îi transmite Bahmuțeanu lui Prigoană, după ce fostul soț a comentat logodna

Adriana Bahmuțeanu: „Nu aveam chef să ies nicăieri!”

Așa s-a trezit Adriana Bahmuțeanu scoasă pe nepusă-masă la o întâlnire de amor în toiul nopții. Deși nu prea avea chef de iubire, iată că dragostea a avut alte planuri pentru ea, așa că domnul Cupidon a tras cu săgeata în inimioară. Și bine a făcut, căci, iată, vedeta și-a găsit alesul.

În seara aia, nu aveam chef să ies nicăieri, eram obosită, terminată. Ne-am întâlnit la o terasă, el era cu asitentul lui Carmen Harra. Era prin iunie 14, pleca a doua zi. Am zis vin, dar nu stau mult! Ce crezi?! Am ajuns acasă la 5 dimineața! Stăteam pe bordura din fața blocului, ca liceeni!

Din prima seară, el a zis că ne căsătorim în America. Eu am zis nu, în România! A fost o vara nebună, cu avioane, cu zboruri anulate!”, ne-a dezvăluit Adriana.

George Restivan s-a mutat la București de dragul Adrianei cu tot cu fiul lui. Sunt o adevărată familie.

Băiatul meu Blake a rămas cu Adriana, eu am mers în California. Mi-am aranjat treburile, am o proprietate acolo, am lăsat-o pe mama acolo. Acum stau de o lună la București!O iubesc foarte mult!”, ne-a mai spus iubitul vedetei tv.

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț, Silviu Prigoană, au divorțat de nu mai puțin de cinci ori. În ultimii ani, Bahmu și Prigoană au stat numai prin tribunale pentru custodia fiilor lor, Maximus și Eduard. Acum, vedeta tv a primit consimțământul lui Prigoană să se căsătorească cu americanul George Restivan. Și omul de afaceri este căsătorit și are o viață de familie alături de o altă femeie. De altfel, cei doi copii locuiesc cu Prigoană și soția lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe